A zöldborsó héját hogyan lehet megpucolni?
Figyelt kérdés
Levest csináltam, de nem lehet megenni, mert van rajta valami kemény cucc. Ki kellett dobni. Étteremben sosincs rajta... hogy kell nyersen megpucolni?2019. júl. 9. 20:53
2/13 anonim válasza:
Nem ősöreg borsót kell használni, hanem zsenge cukorborsót
3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem azt vettem vagy nem?
2019. júl. 9. 21:45
4/13 TappancsMancs válasza:
A zöldborsót nem kell meghámozni, azt félbe kell vágni evés közben és kikanalazni a belsejét.
5/13 anonim válasza:
Kisfiú,jobb is, ha mész a vibrátoroddal játszani, legalább lehiggadsz....🤭 😘🙄
6/13 A kérdező kommentje:
NŐ nagyok, nem kisfiú. Amúgy meg meg kell víz felett párolni picit és le lehet húzni a kemény részét. Csak úgy mondom, ha már annyira gci okosak vagytok. :)
2019. júl. 10. 14:45
7/13 TappancsMancs válasza:
Kérdező ez itt a Humor kategória. :)
Lehet, hogy nem vetted észre. Ha esetleg neked az kell, akkor van Ételek, italok kategória is, azon belül jópár alkategória is, van miből válogatni is.
Itt Humor kategóriában tényleg szoktak akár ilyen kérdések is lenni, mint a tiéd.
8/13 TappancsMancs válasza:
Mert én meg a mákszemek pucolásával küzdök, eléggé idő igényes. ;)
9/13 A kérdező kommentje:
# 9, oda tettem és átrakták...
2019. júl. 10. 17:47
10/13 anonim válasza:
“oda tettem és átrakták...”
Vajon miért?😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!