Szerintetek hogyan alakul ki az emberek parfüm ízlése? (Ki miután válogatja meg illatát)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én úgy tudom,ingerek megszámolhatatlan létszáma után fejlődik ki a személyiségünk. Már csecsemő körünk óta a külvilág manipulál minket és eszerint alakítjuk magunkat. Minden egyes információ,a legkisebb inger is befolyásolja az életünket,fejlődésünket. Képesek...
Vonzanak az extrém sportok, nem félek több méter magasba se, de azért hülyeséget sem csinálok, de a lányok terén mégis gyáva vagyok, miért van ez?, kitől tanulhattam el ezt a gyávaságot, vagy magamba fejlődött ki? Miért nem merek? Nem akarok megalkuvó lenni!
Csak mert ugye végig az orrodban van. És akkor most annak van illata? Vagy ennyi erővel minden fikaszagú? Az jó bók lenne hogy: tetszik a fikaszagú parfümöd?
Borotválkozás után parfümöt használt after shaveként és a bajuszom helyén is befújtam így az ajkamra is került, nyilván letöröltem egy pár másodperc után, de valamennyi biztos felszívódott, utána igen csak bódult állapotba kerültem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!