Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Másnál is van olyan hogy nem...

Másnál is van olyan hogy nem tudja mit kezdjen magával?

Figyelt kérdés
Én nem tudom mit akarok például dolgozni vagy tanulni sokminenel szimpatizálok és tetszik is de tudom hogy egy hónap után ráunék arra, és nem tudom mit kezdjek magammal azzal se vagyok tisztában hogy egyáltalán akarom e ezt az egészet mármint az életet, annyi mindenen átmentem már hogy teljesen ki vagyok égve pedig még csak 20 vagyok de 40 érzem magam

máj. 22. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Tapasztald meg a dolgokat, vágj bele, próbáld ki, ha valami jobban megtetszik tanuld ki stb.

Járd az életet és kísérletezz. Ezek nélkül nem is fogod felfedezni,mi is az, ami önazonos és csinálnád, életed részeként beveszed.

Olyan sok minden nem történhetett, ha semmire se tudod a választ. Ha tényleg sok mindenen lennél túl, akkor nem lennél elveszve.

Szóval hajrá, fejeld meg az élet feliratú gombot és start.

Elkésve egyáltalán nem vagy. Most kezdődik még csak az élet.

máj. 23. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon hasonló helyzetben vagyunk, szerintem gyakoribb mint hinnéd. De ez úgyis csak ilyen átmeneti állapot..aztán majd lesz valahogy...vagyis remélem....
máj. 24. 00:08
 3/5 anonim ***** válasza:

A net által túl van tolva ez az erős önismeret, "csináld, amit szeretsz" stb. téma, ám azt tudni kell:

Rengetegen nem hordozzák magukban azokat a képességeket, amik kellenek ezekhez.

Az átlag, többség pedig abba betegszik bele, hogy olyanok akarnak lenni, amilyenek nem lehetnek (pl mert nem önazonos velük) vagy olyat akarnak birtokolni, amit soha nem fognak tudni. Pl nincs hangja ahhoz, hogy énekes legyen. Nem megy jó a matek, nem fog tudni olyan területen dolgozni, ahol keményen kell az.

Ezt pedig nem tudja elviselni egyszerű lelkük. Depisek, kétségbeesettek.

Vannak, akik évtizedekig keresik, nem találják.

El kell fogadni, ha "szorgos hangya" szerepre való valaki. Abban sincs semmi szégyen.

máj. 27. 03:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Sokan vannak így

Az élet adja úgyis

jún. 4. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
"sokminenel szimpatizálok és tetszik is de tudom hogy egy hónap után ráunék arra" - Kezdj el valamit csinálni, ami tetszik, tudod, a puding próbája az evés.
jún. 4. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Mihez kezdjen magával egy fiatal nő (23), aki arra vágyik, hogy egy párkapcsolatban testileg és lelkileg is teljesen tönkre tegyék?

Hozzátenném, voltam pszichológusnál, pszichiáternél is, és tanácstalanok az esetemben. Létezhet ilyen férfi aki ezt meg tudná adni nekem vagy felejtsem el, hogy valaha is boldog lehetek?

Mihez kezdjen magával egy 40-es éveiben járó ember az álláspiacon?

A faterom 1 éve nem dolgozik és már idegesít. Nincs végzettsége (érettségi van), csak jogsi, PÁV, ilyen gépkezelői vizsgák, mert eddig sofőrködött és autóvezetést oktatott, de az manapság már zsákutca. Minek lehetne utánanézni? Vagy milyen tanfolyam van amit el lehetne...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!