Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány évesek vagytok és milyen...

Hány évesek vagytok és milyen neműek? Kíváncsi lennék arra, hogy milyen korosztály van itt jelen. Szóval évek száma és nemed. Köszi. :)

Figyelt kérdés
jún. 1. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Melyik korra vagy kíváncsi? Kronológiai, biológiai vagy amennyinek érzem magam? Mert marhára nem ugyanaz nekem ez a három.
jún. 1. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:
69/n
jún. 1. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Majdnem 70 éves nö vagyok, de lélekben meg kondicióban inkább 30-35 közötti, minden barátom ilyen idös. A saját biológiai korosztályommal nem tudok mit kezdeni, nincs semmi közös érdeklödési pont hozzájuk
jún. 1. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:
40 éves férfi vagyok :)
jún. 1. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
35/f
jún. 1. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
32N
jún. 1. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
40/F
jún. 1. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Főként a 16–18 éves lányok véleményére lennék kíváncsi (de más korosztály is írhat): Mi az a legidősebb korosztály, amivel még el tudnátok képzelni...

Mik azok a tulajdonságok vagy gesztusok, amik szerintetek elengedhetetlenek a jó párkapcsolathoz? Számít nálatok inkább a külső, a belső tulajdonságok, a közös érdeklődés vagy a biztonságérzet és törődés a legfontosabb?"

Nők véleményére vagyok kíváncsi minden korosztályból. Vajon miért van az, hogy az idős nők odáig vannak értem, míg a fiatalok le sem sz... ?

Megint megtörtént, hogy egy idősebb nő, azt hiszem, rám hajtott. 35 éves egyedülálló férfi vagyok. Egy 55 körüli kelet-ázsiai kolléganőm, akinek tavaly meghalt a magyar férje, 2 felnőtt gyereke van, összességében alig egy órányi beszélgetés után elhívott munkaidőn...

Hölgyek válaszára vagyok kiváncsi? I (Bármilyen korosztály)

Szerintetek egy férfi szőrösen vagy szőr nélkül izgatobb, kívánatosabb?

Kíváncsi lennék - akinek szól, úgyis tudja! - hány embernek vagyok fontos, ki foglalkozik rendszeresen énvelem? Szeretnék kapni egy képet, hogy az...

Pl: így: (51/Férfi Vas megye) Ezt nem VICC-nek szántam, csak az írjon ide, aki "TUDJA", mit akarok! (Szórakozók kíméljenek!!! )

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!