Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Feladnád az önbecsülésed, ha...

Feladnád az önbecsülésed, ha az életminőséged múlna rajta, vagy fontosabb lenne neked az igazságérzeted?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Ez milyen kérdés???

Inkább megyek vissza ocarina of time-ozni XD

tegnapelőtt 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
21%

Ez patthelyzet lenne számomra... :(

Önnecsülésem nincs, az igazságérzetem viszont magas, az "életminőség" alatt meg mit értünk...!? :D Magyarországon azt még nem találták fel.

tegnap 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
38%

Az önbecsülésem az igazságérzetem része. Az életminőség pedig tőlem függ. Akkor is, ha toxikus közegben nőttem fel, az nem lehet kifogás.

Mindig van megoldás csak van, hogy a nehezebb utat kell választani.

ma 02:48
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Hát én ezt a kérdést nem értem. Hozz már valami példát, kérdező, mert így az egész lóg a levegőben.
ma 09:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy lehetne jobb az életminőséged, ha feladnád az igazságérzetedet és az önbecsülésedet?
ma 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Akinek van igazságérzete. Szülői értekezleten hogy bírjátok ki, hogy ne szóljatok be a tanárnak, többi szülőnek? Én csak a gyerek miatt fékezem...

A legtöbb szülő csak ül mint a kuka, vagy oda se figyel, persze ők csinálják jól. Vannak akik magukban fortyognak mint én. Amikor a tanár orbitális hülyeséget mond, vagy degradálja a gyerekeket, esetleg egy osztálytársat, megszólal az igazságérzetem. Nem kell...

Mi volt a legnagyobb igazságtalanság, ami életetek során ért benneteket?

Pl iskolában, kórházban, családban, mukahelyen, bíróságon, hagyatéki tárgyaláson, stb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!