Miiiit jelent hogy narkos?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pl. aközött hogy valaki be van lőve, vagy be van tépve, egyértelmű a különbség. Itt is van, vagy ez teljesen ugyanaz?
Szóval, van egy fiú, akibe teljesen totálisan beleszerettem.. Egy suliba járunk, és minden áldott nap szünetében látom őt. Beszéltem már vele , meg minden, de ő szerintem kicsinek tart, meg nem is tetszem neki. Annyira szeretem, és annyira sz@r helyzet, hogy...
attól tartok trichomonasom van :/ és 15 éves vagyok és nem nagyon akarok elmenni nőgyógyászhoz.... attól tartok nyáron kaptam el ahol nyaraltam... nem volt tul higénikus a wc =/
Az volt barátommal 13 hónapig voltunk együtt... nagyon szép kapcsolatunk volt,igazából a saját hibám volt,amiért szakítottunk..:S de mostanában úgy 2 hónapja ismét felvette velem a kapcsolatot,és ma találkoztunk.. elvitt kocsikázni,beszélgettünk,és aaaannyira...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!