Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért ír felül?! Az lenne a...

Smartin187 kérdése:

Miért ír felül?! Az lenne a problémám hogy adott egy FÉG 8.60 tipusu parapetes konvektor ami felülirja a beállításomat.

Figyelt kérdés
A termosztáton beállítok fűtési értéknek 22 fokot, es egy ido múlva magától emeli 24-29 fok közé. Programozható, de nem futtatom a programját. Beallitasok között megtalaltam a fűtési eltérést de csak 0,2fokot adtam meg. Es mindig felmegy magától a hőfok.

2019. nov. 3. 09:47
 1/3 Szirty ***** válasza:

"Programozható, de nem futtatom a programját."

Olyan szerintem nincs hogy "nem futtatod".

Ha egyszerűen csak a +/- gombokkal állítod be a kívánt hőmérsékletet, akkor a legközelebbi időpontban ami a programjában szerepel, felülírja az ott beállított értékre a kívánt hőmérsékletet.

Ekkor a +/- gombokkal megint átállíthatod, de a köv. időpontban megint felülíródik.

Ha azt akarod hogy ne váltogasson, a +/- gombokkal történő hőm. beállítás után 15 másodpercen belül nyomd meg a "C" gombot (Hold).

Ekkor megjelenik a hőm. kijelzés fölött a "Hold" felirat.

Innentől ezt a hőmérsékletet tartja a végtelenségig (nem áll át másikra amíg a hold funkciót ki nem kapcsolod).

2019. nov. 3. 11:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót! Kiprobaltam már a Hold funkciot hogy tartsa a lángot, de azt vettem észre hogy amikor elerte a beallitott homersekletet akkor sem valtott át őrlángra, hanem folyamat nyomta a gázt.
2019. nov. 3. 14:58
 3/3 Szirty ***** válasza:
100%

A "hold" funkció nem a lángot tartja, hanem a beállított (setpoint) értékét "fagyasztja be".

A ki és bekapcsolás megfigyelésekor vedd figyelembe a beállított kapcsolási hiszterézist is!

Ez engedi felé menni néhány fokkal mielőtt kikapcsol, majd alá menni mielőtt bekapcsol.

Továbbá lehet benne késleltetés is. Mindez a túlságosan gyakori ki/be kapcsolás megakadályozását szolgálja.

2019. nov. 4. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Milyen elektromos fűtést válasszunk?

25m2-es szoba kiegészítő fűtésére kellene egy elektromos készülék. Különböző oldalakon azt lehet olvasni, hogy nem érdemes az olcsó termékeket megvenni. Viszont a drágának is ugyan annyi a teljesítménye mint az olcsónak. Mi a különbség? Mit válasszunk hősugárzó,...

Elektromos cigaretta/ Vape kiegészítők (folyadék, pg, vg) vásárlásához 18 éven felül kell lennem?

Egy ajándék tárgyakat árusító üzletben venném, nem egy Nemzeti Dohányboltban.

Milyet? Erősítőt vennék gitárhoz (epiphone), lehetőleg analóg tranzisztorost 110. 000 ft környékében. És ezen felül ragaszkodom fenderhez....

Használtból is veszek 110.000ft körül, ha kell, de abból is csak fendert és amerikában készültet..

Sorolósinnel hogyan tudom átvinni az áramot Fi reléről, kismegszakítókra?

A FI relé kivezetése felül van a kismegszakítók bevezetése alul.

Mindjárt jön a gázszerelő konvektort tisztítani. A kért díjon felül illik neki adni több pénzt vagy sem?

Bocsi, nem a legjobb kategória, de mobilról vagyok és a kategória görgetéstől kifagy a telefonom. 4900 van neten, elvileg ha csak takarítja ennyibe fog kerülni. Ha nem kell szerelni rajta semmit és ha kell az is két különböző eset, ti hogy szoktátok kifizetni a szerelőt, segítsetek :)

Ha Instagramon valakinek megnézem a fókuszát, akkor az én nevem kerül legfelülre?

Nálam így van. Ha megnézi valaki a fókuszom akkor az illető neve legfelülre kerül akkor is ha már az előtt is megtekintette. De barátnőmmel próbáltuk és neki nem mutatja ki hogy megnéztem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!