Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Telekom TV SmartBox-om van...

Telekom TV SmartBox-om van egy honapja. A mai nap elakartam indítani az HBO max-ot de kérte hogy jelentkezzek be a GooglenPlay be. Bejelentkeztem de nem tudom elindítani mert ott csak a “Eltávolítás” oppcio van. Hogyan tudnám elindítani?

Figyelt kérdés
Próbáltam kilépni a GooglePlay-ből de nincs kijelentkezési oppció

2023. máj. 18. 17:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Telekom TV Go - "A szerzői jogok tiltják a készüléken történő megtekintést." Ez így normális? Mi erre a megoldás?

Némelyik csatornát nem lehet nézni, mert ez a felirat köszönt. Szuper családi csomagom van.

TelekomTV időtúllépés, nem elérhető, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?

Van egy settopboxos tévénk. Anyukám ma szerette volna bekapcsolni, de folyamatosan csak tölt, majd a kérdésben írt üzenettel jön egy hibaüzenet "Alkalmazás betöltési hiba, időtúllépés" címmel. Próbáltuk áramtalanítani, ki-e be kapcsolni a boxot, tévét, semmi. Internet,...

Telekomtvgo alkalmazás sz@r?

Már egy jó ideje nem játsza le semelyik Viasat csatornát. Valami olyasmit ír ki hogy a szerzői jogok nem támogatják a mobil készüléken való lejátszást. Ebben csak az a vicces, hogy nem is mobilról nézném, hanem laptopról. Mi a franc van vele? Másnak is ez van?

Telekom tv go app-ban, az alap 6 csatornás csomag, fogyasztja a mobilnetet?

Marathon 5GB netem van, ha nézem a tv applikációt, fogy a mobilnetem?

Telekom TV boxon miért nincs google kereső?

Sziasztok! Lehet elég butuska kérdés, viszont pár nappal ezelőtt vásároltam egy Telekom TV boxot és se Google kereső se Netflix nincs rajta. Próbáltam Google play áruházból letölteni de nem tudom mivel szerintem nincs is. Esetleg erre van valami tipp vagy valami hogy...

Samsung okos TV 5.1 hangzás megoldható DVD lejátszón keresztül?

Ha a tv adás digitális telekom-tv beltéri egységgel van, a DVD lejátszó hangkimenetelei meg hangszórónként külön vannak kivezetve? Valaki oldott már meg hasonlót?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!