Honnan lehet letölteni ingyen a netről fényképezőhöz memóriakártyát?
8 GB-os memóriakártyát szeretnék a fényképezőmhöz letölteni ingyen. Most túl kevés kép fér rá szeretném bővíteni, szeretnék egyszerre többet fotózni. Honnan lehet ingyen letölteni? Linkelnétek be légyszi pár oldalt?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!!
"de sajnos nem állok úgy anyagilag."
Elírtad. Nem anyagilag, agyilag.
Nagyon szépen köszönöm a linkeket, de azok a merev memóriakártyák olyanra nem futja most sajnos. Én nem azokra gondoltam, de azért köszi szépen:)
Aki a Wiki-s választ írta: én tudom, h milyenek azok a merev memóriakártyák:) olyat nem akarok pont azt írom, hanem a netről letölthetőset szeretném ingyen!
köszönöm szépen azért a válaszokat!
Köszönöm szépen a választ!!
Akkor lehet, hogy nem memóriakártya a neve. Nem tudom pontosan, hogy hívják, de az a funkciója, arra szolgál, mint a memóriakártya csak az nem merev, hanem netről letölthetős és úgy tudom rátelepíteni a fényképezőmre. Nem tudom mi annak a neve, de funkcióját tekintve olyan, mint a merev memóriakártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!