Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb internet...

Meszike91 kérdése:

Melyik a legjobb internet szolgáltató?

Figyelt kérdés
Olyan területen lakok ahol nincs adsl és a mobilnet nagyon lassú a bnet-et pedig nem lehet beköttetni.
2011. nov. 8. 18:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Digi, vagy UPC
2011. nov. 8. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek új internet előfizetés után pár héttel/pár hónappal lelassítja a sebességet ( sumákban) a szolgáltató?

Mert nekünk akárhány (6) féle inernetünk volt, van, mindíg ezt vesszük észre!!! Mielőtt még megkérdezné valaki, nincs vírus a gépen, vagy egyéb problémák.

Szerintetek mit lehet tenni? Vezetékes és internet szolgáltató váltás (részlenet lent)

Digi vezetékes telót és netet szerettem volna beköttetni a "téhom" helyett. A hűség lejártának napján mindkét szolgáltatást felmondtam, és online megrendelést adtam fel, melyre a digi telefonon reagált: technikailag minden ok, de menjek be személyesen, mert az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!