Meszike91 kérdése:
Melyik a legjobb internet szolgáltató?
Figyelt kérdés
Olyan területen lakok ahol nincs adsl és a mobilnet nagyon lassú a bnet-et pedig nem lehet beköttetni.2011. nov. 8. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek új internet előfizetés után pár héttel/pár hónappal lelassítja a sebességet ( sumákban) a szolgáltató?
Mert nekünk akárhány (6) féle inernetünk volt, van, mindíg ezt vesszük észre!!! Mielőtt még megkérdezné valaki, nincs vírus a gépen, vagy egyéb problémák.
Az IPv4 címek elfogyásával fog nehezedni az internetezés, esetleg mikor fogyhatnak el a szolgáltató címei hogy teljesen elérhetetlen legyen az internet?
Be fog ez következni hogy ne legyen net?
Szerintetek mit lehet tenni? Vezetékes és internet szolgáltató váltás (részlenet lent)
Digi vezetékes telót és netet szerettem volna beköttetni a "téhom" helyett. A hűség lejártának napján mindkét szolgáltatást felmondtam, és online megrendelést adtam fel, melyre a digi telefonon reagált: technikailag minden ok, de menjek be személyesen, mert az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!