Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sony Vegas probléma!?

Sony Vegas probléma!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Készítettem egy videót a Sony Vegas Pro 12-ben. A videó, amit szerkesztettem, egy álló videó, szóval tettem a két szélére fehér sávot, hogy teljes képernyős legyen. Még szöveggel egészítettem ki, zenét raktam alá stb. Azonban a renderelés után, mikor megnyitottam a videót, az fogadott, hogy a videók helyén fehér háttér van. A szöveg és a zene ott volt, de a videó nem. Eddig ilyet még nem tapasztaltam (bár csak fekvő videókkal dolgoztam)

Valaki tudna valamit tanácsolni ez ügyben? Köszönöm!

2016. jún. 20. 16:33
 1/2 A kérdező kommentje:
Nagyszerű! Eddig még legalább a kis képernyő a Vegasban lejátszotta. Mostmár azt sem. Valószínűleg rossz a formátum (VMC vagy micsoda 😅). Érdekes...Egész nap ezt csináltam, akkor még látszódott. Vagy így magától váltogatja a formátumot? Sosem szokott ilyen probléma lenni, pedig mindig a telefonomról teszem át a videót
2016. jún. 20. 19:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Nos, az eredeti videó mp4 formátum. Akkor már a Sonyban "csinálódott" át. Megnéztem, AVC a neve
2016. jún. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!