Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Még szabad reszkírozni egy...

Kisdanibrian19830112 kérdése:

Még szabad reszkírozni egy Canon fényképezőgépet úgy: USB aljzatába Windows kábelt dugok( mini usb- Normál USB ) és Telefon töltővel ugyan úgy töltöm mint a telefont?

Figyelt kérdés
Mi van ha leégetem a fényképezőgépet, vállalják így is a garanciát? Nem szeretem kiszedegetni az aksit minden töltésnél. Érdekes a tablet reagál rá, de nem villog a fényképezőgép aksi piktogrammja ha hálózati töltőre dugom.

márc. 23. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A garancia gyártási hibára vonatkozik, nem a felhasználó által okozott, nem rendeltetésszerű használatból eredő kárért. Ilyenkor saját költségen megjavíttathatod (tanulópénz), ha nem kuka az egész.
márc. 23. 12:02
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Valami konkrét típus van?
márc. 23. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Minek?

Csak trollkodik, mint minden kérdésével.

Nem kell bedőlni neki.

márc. 23. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3: lehetséges, ugyanilyen eséllyel értelmi fogyatékos vagy autista. Én mindig úgy válaszolok, hogy alapvető feltételezés, hogy a kérdező hülye, és ilyen szinten kell megmagyarázni neki nyilvánvaló dolgokat is. Ha tényleg troll, 3 tőmondatnál többet nem kap, és verje meg az élet érte.
márc. 23. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
A gép műszaki leírásában megtalálod, hogy usb-n tölthető-e vagy sem. Hát nem egyszerű?
márc. 23. 16:07
 6/7 NTBS ***** válasza:
60%

Nem tudom.

De inkább ne kockaztass.

márc. 23. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
El kellene olvasni a Canon konkrét típusához tartozó UserManual-t. Meg kell keresni az interneten. Abban mindent részletesen elmagyaráz a Canon.
márc. 25. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!