Kisdanibrian19830112 kérdése:
Még szabad reszkírozni egy Canon fényképezőgépet úgy: USB aljzatába Windows kábelt dugok( mini usb- Normál USB ) és Telefon töltővel ugyan úgy töltöm mint a telefont?
Figyelt kérdés
Mi van ha leégetem a fényképezőgépet, vállalják így is a garanciát? Nem szeretem kiszedegetni az aksit minden töltésnél. Érdekes a tablet reagál rá, de nem villog a fényképezőgép aksi piktogrammja ha hálózati töltőre dugom.márc. 23. 11:56
1/7 anonim 

válasza:

A garancia gyártási hibára vonatkozik, nem a felhasználó által okozott, nem rendeltetésszerű használatból eredő kárért. Ilyenkor saját költségen megjavíttathatod (tanulópénz), ha nem kuka az egész.
3/7 anonim 

válasza:

Minek?
Csak trollkodik, mint minden kérdésével.
Nem kell bedőlni neki.
4/7 anonim 

válasza:

#3: lehetséges, ugyanilyen eséllyel értelmi fogyatékos vagy autista. Én mindig úgy válaszolok, hogy alapvető feltételezés, hogy a kérdező hülye, és ilyen szinten kell megmagyarázni neki nyilvánvaló dolgokat is. Ha tényleg troll, 3 tőmondatnál többet nem kap, és verje meg az élet érte.
5/7 anonim 

válasza:

A gép műszaki leírásában megtalálod, hogy usb-n tölthető-e vagy sem. Hát nem egyszerű?
7/7 anonim 

válasza:

El kellene olvasni a Canon konkrét típusához tartozó UserManual-t. Meg kell keresni az interneten. Abban mindent részletesen elmagyaráz a Canon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!