SOS! Miért csíkos a kép?
Utolsónak igaza van, kihagy sorokat a kiolvasó rendszer, ccd hiba.
Max. annyit tehetsz beszerzel egy másik gépet aminek más baja van és a szenzort átszerelteted. Szerintem mivel a v3 jó gép megérheti javíttatni ha max 15e ft körül megcsinálják.
vidd be a Sony márkaszervizbe, ők meg tudják mondani, hogy javítható-e és mennyiért. más szerviz szerintem kevésbé tud vele mit kezdeni, de nem kizárt, hogy létezhet barkács megoldás is.
CCD hibának tűnik, amit úgy tudom, hogy nem nagyon szoktak javítani, mert az érzékelőt csere után össze kéne kalibrálni az optikai renszerrel, ami elég bonyolult. viszont, ha csak valami szoftveres probléma, esetleg elektronikus meghibásodás okozza, akkor lehet, hogy könnyebben javítható.
az is elő szokott fordulni, hogy gyári hiba esetén ingyen javítják/cserélik, de nem tudom, hogy ez lehet-e ilyen hiba. főleg régebbi kompakt gépeknél szoktak olyat is ajánlani, hogy valamilyen szabvány árért lecserélik másik gépre, ha javítani nem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!