Miert zakatol vagy zorog a kameram?
Figyelt kérdés
Ma kaptam egy canon picike,zsebrevaghato kamerat,nagyon jo,gyors,HD,minden oke vele,csak amikor videozok es visszanezem zorog a video,vagy zakatol nem tudom mi a megfelelo szo ra.Pedig senki nem nyult a kamerahoz akkor amikor videoztam,szoval nem ertem miert adja ki ezt a hangot.Tudtok segiteni?2016. jún. 25. 15:58
1/4 anonim válasza:
Autofókusz motor hangja, folyamatosan fókuszál.
2/4 A kérdező kommentje:
Es ez ellen nem lehet semmit se tenni?
2016. jún. 25. 17:57
3/4 anonim válasza:
Ez ilyen, nekem az egyik 10 éves fényképezőm csinálja ezt, minimálisan ha csend van belehallatszik a fókuszmotor zümmögése/kerregése, nagyon nem tudsz mit tenni. Bár ha már egy zajosabb videóba is bele hallani az lehet mást jelent és nem jó.
Tudnál egy videót feltölteni valahova ami nem privát?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem sajnalom,nem tudok feltolteni:( De ennyi informacio eleg volt!Nagyon koszonom mind a kettotoknek!Nem annyira hangos,hangos videoban egyaltalan nem hallatszik,szoval nincs mitol felnem!Koszonom!
2016. jún. 25. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!