Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Win CE rendszerű GPS-re IGO...

Win CE rendszerű GPS-re IGO telepítés hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ismerősömtől kaptam egy Navitel E500 GPS készüléket, amin egy gyári program van, ami egyszerűen szólva, rettenetes, használhatatlan.

Szeretném rá az IGO Primo-t feltenni, egy memóriakártyára fel is másoltam, de mivel automatikusan indul rögtön a gyári program, nem tudom elindítani.

Ha a készülék tárhelyéről törlöm a programot, hibát ír ki és elkezdi visszatelepíteni.

Mit lehetne ilyenkor tenni?

Köszönöm!

2020. szept. 14. 11:17
 1/1 anonim ***** válasza:
65%

Milyen a Wince rendszer menüje?

Nekem Wayteq van,azon ha kilépek a navigációs programból (igo) akkor ott van a Wince menü,benne hangerő,háttérvilágítás meg egy csomó más ikon,van egy olyan hogy navigációs beállítások ahol be lehet tallózni hogy melyik exe kiterjesztésű file-t akarjuk elindítani.Azt kellene megkeresni és ott beállítani hogy a kártyáról indítsa a igo.exe-t.(vagy amilyen más néven fut)

Az automatikus indítást meg nem szokás bekapcsolni mert ha a szoftver meghibásodik és mindig újraindul a kütyü akkor elég macerás kilépni a körből.

2020. szept. 14. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Hard reset rendszer telepítésem törlődik?

Frissítettem a gyári rendszert ahogy kell végig is ment a telepítés de rengeteg tárhelyet foglal... 90% tárhely csak azért mert egy Friss rendszer van rajta de semmi nem változott... Régen csináltam már ilyeneket ha le resetelem utána marad a régi verzió vagy csak...

Android 4.4-es tabletre lehet valamilyen Linuxot (pl Kali Linux) tenni Android helyett?

A tablet típusa "Lark Ultimate 7i", és arra gondoltam, hogyha rootolnám valahogy, akkor lehetne-e Linuxot rátenni Android helyett. Sajnos a PC emulator appok nem működnek rajta, pedig megpróbáltam. Valamelyikre azt írja ki, hogy "az alkalmazás leállt" (az egyik...

S. O. S. Miért nem indulnak el az alkalmazás telepítői, miért csinál úgy, mintha meg sem nyitottam volna? (Win.8.1)

Sziasztok!Régebb óta fennáll az a probléma,hogy ha letöltöttem egy alkalmazást az internetről és utána szeretném telepíteni akkor nem csinál semmit(Windows 8.1) Jelen esetben a Visual Studio összes verziójánál ezt tapasztalom.Letöltöm futattom rendszergazdaként és...

Hogyan tudnék egy huawei p20 lite új rendszer telepíteni?

huawei p20 lite mobiltelefonom van, ujra kellett telepítenem virus fertőzés után. Hard rezetet kapott, utána hiába indul a setup nem megy végig. Számítógépről, hogy lehetne új firmware-t telepíteni rá ? Kérem valaki tudna segíteni? Köszönöm előre is!

Hogyan tudok felrakni az alábbi GPS-re navigációs programot?

Vettem egy Wayteq X960BT GPS-t térkép nélkül, és a segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan tudok felrakni rá valamilyen navigációs programot? Ha valaki leírná nekem pontokba foglalva(hogyha bonyolult), hogy mit és hogyan, azt nagyon megköszönném!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!