19éves garmin etrex legend,mennyit érhet?

válasza:Én nem. De hátha akad valami gyüjtő vagy akármi.
Nem dobnám ki mert amúgy működik.

válasza:

válasza:

válasza:tavaly adtam el egy Lenovo A660-as strapatelefont, nem forgalmazták soha még csak európában sem szerintem. Egy srác vette meg végül, aki ilyeneket gyűjt, egy kemény ezresért vitte el 😄
Szóval egy ilyen öreg cuccot, valszeg csak valami gyűjtő fog valóban elvinni, bagóért vagy ingyen.

válasza:Kiindulási alapnak:
Ez alapján én Vaterán 4000 - 5000 Ft környékén indítanám ha jó állapotban van. Előfordulhat, hogy nem fogja senki megvenni, akkor vagy megtartod, vagy lehet 1 Ft-os aukció belőle.

válasza:További kérdések:
Olyat szeretnék amiben van GPS és saját sim kártyát lehet beletenni. Ne kelljen hozzá előfizetés. Benti kutya, csak nagyobb kirándulásokon vész esetére kellene. Szóval igazából nem baj, ha csak 1 napot bír az akksija.
A navigációt szeretném hasznalni
Sziasztok! Szeretnék venni egy igazán profi, valóban kamionra optimalizált,megbízható/tartós, gyors és könnyen kezelhető navigációs eszközt. Leginkább a TomTom és Garmin eszközökkel szemezgetem, a TomTomról régen sok jót olvastam és halottam. Nem kell hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!