Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » 19éves garmin etrex legend,men...

19éves garmin etrex legend,mennyit érhet?

Figyelt kérdés
Töltö és adat kábel nélkül.

febr. 11. 19:20
1 2
 1/13 Mad Max2 ***** válasza:
100%
szerintem semennyit
febr. 11. 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező megvennél egy 19 éves gyakorlatilag bármilyen elektronikus eszközt?
febr. 11. 20:27
 3/13 A kérdező kommentje:

Én nem. De hátha akad valami gyüjtő vagy akármi.

Nem dobnám ki mert amúgy működik.

febr. 11. 20:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha van valami múzeum nekik oda lehet ajándékozni. De nem hiszem, hogy ilyet gyűjt bárki is.
febr. 11. 21:14
 5/13 Mad Max2 ***** válasza:
100%
Gondolom az aksija kuka. Anélkül még nem használható. Nincs piaci értéke
febr. 11. 22:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Elemmel is használható. Azért tudom,hogy működik.
febr. 11. 23:16
 7/13 Hintalow ***** válasza:
100%

tavaly adtam el egy Lenovo A660-as strapatelefont, nem forgalmazták soha még csak európában sem szerintem. Egy srác vette meg végül, aki ilyeneket gyűjt, egy kemény ezresért vitte el 😄

Szóval egy ilyen öreg cuccot, valszeg csak valami gyűjtő fog valóban elvinni, bagóért vagy ingyen.

febr. 12. 19:08
 8/13 BeefEater ***** válasza:

Kiindulási alapnak:

[link]

Ez alapján én Vaterán 4000 - 5000 Ft környékén indítanám ha jó állapotban van. Előfordulhat, hogy nem fogja senki megvenni, akkor vagy megtartod, vagy lehet 1 Ft-os aukció belőle.

febr. 13. 19:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem etrex 30 van. Szegény eléggé meg van már gyötörve... Nem is gondoltam rá hogy eladjam, többe kerül a szállítás.....
febr. 18. 18:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Hirdesd meg vinted-en 5ért, hátha.
febr. 19. 06:48
1 2

További kérdések:

Milyen kutya nyomkövetőt ajánlanátok?

Olyat szeretnék amiben van GPS és saját sim kártyát lehet beletenni. Ne kelljen hozzá előfizetés. Benti kutya, csak nagyobb kirándulásokon vész esetére kellene. Szóval igazából nem baj, ha csak 1 napot bír az akksija.

Milyen kamionos GPS eszközt érdemes választani?

Sziasztok! Szeretnék venni egy igazán profi, valóban kamionra optimalizált,megbízható/tartós, gyors és könnyen kezelhető navigációs eszközt. Leginkább a TomTom és Garmin eszközökkel szemezgetem, a TomTomról régen sok jót olvastam és halottam. Nem kell hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!