Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Nem, indul az iGO 8 a Bluepant...

Nem, indul az iGO 8 a Bluepanther Gps-emen?!

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Azt szeretném kérdezni hogy mi a lehet a probléma az igo8 programmal?

Nos letöltöttem a programot, és a sys-ben is átírtam a dolgokat.Ezután felraktam Sd-kártyára az egészet, de mikor indítanám a navigáció fülnél nem reagál semmit.Mi lehet a probléma?? :D Egyébkén egy Bluepanther Diamond készülékről van szó.

A segítséget előre is köszönöm.

2015. febr. 12. 20:02
 1/2 anonim válasza:
0%
2015. márc. 3. 18:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Van valami olyan menü, hogy navi mappa. Ott betallóztad az sd-n lévő igo-t?
2015. márc. 9. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Egy WayteQ XTab-50 típusú GPS-em van, ami nem indul el, és a reset sem segít rajta, ezután is csak a WayteQ logo jelenik meg, alatta a kör egy...

Eddig működött rendesen, kb két hétig nem használtam, tegnap szükség lett volna rá, de azóta sem indult el.

Miért indul újra a rendszer ennél a GPS navigációnál? Többi lent.

Van egy Wasteq N470 típusú GPS navigációnk, rátettem a Jáksó Lacis bemondásokat, de amikor be akarom állítani őt, hogy ő szólaljon meg, akkor újra indul a rendszer. Mi lehet a gond?

Van egy BluePanther Gps-em és nem ismeri fel a 4gb-s micro sd-t miért?

Miért nem ismeri fel a Bluepanther v350-C a 4gb-s memóriakártyát?Jelenleg 1 gb sd kártya van benne. Azért kellene a 4 gb memóriakártya bele hogy térképfrissítést tudjak rajta csinálni.Igo My Way gps van rajta. Technikai adatok: Processzor: Samsung S3C2440 Processzor...

Az iGO nem indul el valamiért, mi lehet az oka? A többi lent?

amikor feltelepítem az iGO-t a leíras szerint, amikor Probálom indítani, ezt az üzenetet írja ki: "Missing or incomplete folder:/storage/sdcard1/iGO/license.zip:/storage/sdcard1/iGO/license.zip: open failed: EACCES (Permission denied)! és nem megy egyaltálan, mit lehet...

Navon N760-plus készülékemen nem indul el a Tmc. Valakinek van valamien ötlete?

Eredetileg iGOprimo mezitlábas változata volt rajta, amelyik nem kezeli a kamionos paramétereket, ezzel működött frankósan. Rárakattam az eredetit mert nekem az kell, de itt már gond lehet. Mindent be enged állitani , de rádióadót nem keres, és nem is csatlakozik. Én...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!