Nem, indul az iGO 8 a Bluepanther Gps-emen?!
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni hogy mi a lehet a probléma az igo8 programmal?
Nos letöltöttem a programot, és a sys-ben is átírtam a dolgokat.Ezután felraktam Sd-kártyára az egészet, de mikor indítanám a navigáció fülnél nem reagál semmit.Mi lehet a probléma?? :D Egyébkén egy Bluepanther Diamond készülékről van szó.
A segítséget előre is köszönöm.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eddig működött rendesen, kb két hétig nem használtam, tegnap szükség lett volna rá, de azóta sem indult el.
Van egy Wasteq N470 típusú GPS navigációnk, rátettem a Jáksó Lacis bemondásokat, de amikor be akarom állítani őt, hogy ő szólaljon meg, akkor újra indul a rendszer. Mi lehet a gond?
Miért nem ismeri fel a Bluepanther v350-C a 4gb-s memóriakártyát?Jelenleg 1 gb sd kártya van benne. Azért kellene a 4 gb memóriakártya bele hogy térképfrissítést tudjak rajta csinálni.Igo My Way gps van rajta. Technikai adatok: Processzor: Samsung S3C2440 Processzor...
amikor feltelepítem az iGO-t a leíras szerint, amikor Probálom indítani, ezt az üzenetet írja ki: "Missing or incomplete folder:/storage/sdcard1/iGO/license.zip:/storage/sdcard1/iGO/license.zip: open failed: EACCES (Permission denied)! és nem megy egyaltálan, mit lehet...
Eredetileg iGOprimo mezitlábas változata volt rajta, amelyik nem kezeli a kamionos paramétereket, ezzel működött frankósan. Rárakattam az eredetit mert nekem az kell, de itt már gond lehet. Mindent be enged állitani , de rádióadót nem keres, és nem is csatlakozik. Én...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!