Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen darálós kávéfőzőt vegyek?

Vertyo kérdése:

Milyen darálós kávéfőzőt vegyek?

Figyelt kérdés
80 000-120 000Ft közötti árkategóriában.

2020. nov. 24. 19:11
 1/2 Angel3000 válasza:
69%
Szia! A legjobb kàvéfôzôgép 300000.-ft -nàl kezdôdik! Egy kôzepessen jò daràlòs kàvéfôzôgép 100.000.-ft-tòl lehet màr kapni! Az én tapasztalatom alapjàn a Philips màrkàjù jôhet szàmitàsba! Minden jòt!
2020. nov. 24. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Philips EP2200-as széria
2020. nov. 30. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Milyen automata, darálós kávéfőzőt használtok?

Szeretnék vásárolni automata, darálós kávéfőzőt, de nem igazán vagyok képbe vele. Ami érdekelne, hogy melyik márkát érdemes venni? Vásárláskor mire figyeljek? Az olcsóbb kategória érdekelne, 100 ezer Ft körül. Ki milyen kávét vesz hozzá? Az 1 kilós szemes kávéból kb....

Nespresso kapszulás kávéfőző vagy egy Bosch darálós kávéfőző készít jobb minőségű és finomabb kávét?

Természetesen minőségi szemes kávéra gondolok. Mindenki isteníti a kapszulás gépeket, hogy elképesztően finom kávét készít. Darálós gép, a jó minőségű kávét frissen őrölve nem tudja hozni ezt a szintet?

Honnan tudom hogy egy presszó kávéfőző darálós vagy nem?

Szeretnék egy olyan kávéfőzőt amibe az egész kávészemeket kell betenni és azokat darálja le, de egyik presszó kávéfőző mellé sincs odaírva sehol hogy darálós vagy sem.

Milyen kávégépet javasolnátok 80-100 ezer forint között? Új kell, nem használt.

Darálós fajta, nem pedig kapszulás. Tudom, hogy a Saeco a "legjobb" az általános vélekedés szerint, de engem az érdekel, hogy van-e 100 ezer forint alatti kávéfőző gép, ami "minőségi" és nem kell fél év után kidobni. Előre is köszönöm a válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!