Milyen darálós kávéfőzőt vegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék vásárolni automata, darálós kávéfőzőt, de nem igazán vagyok képbe vele. Ami érdekelne, hogy melyik márkát érdemes venni? Vásárláskor mire figyeljek? Az olcsóbb kategória érdekelne, 100 ezer Ft körül. Ki milyen kávét vesz hozzá? Az 1 kilós szemes kávéból kb....
Természetesen minőségi szemes kávéra gondolok. Mindenki isteníti a kapszulás gépeket, hogy elképesztően finom kávét készít. Darálós gép, a jó minőségű kávét frissen őrölve nem tudja hozni ezt a szintet?
Szeretnék egy olyan kávéfőzőt amibe az egész kávészemeket kell betenni és azokat darálja le, de egyik presszó kávéfőző mellé sincs odaírva sehol hogy darálós vagy sem.
Darálós fajta, nem pedig kapszulás. Tudom, hogy a Saeco a "legjobb" az általános vélekedés szerint, de engem az érdekel, hogy van-e 100 ezer forint alatti kávéfőző gép, ami "minőségi" és nem kell fél év után kidobni. Előre is köszönöm a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!