Honnan tudom hogy egy presszó kávéfőző darálós vagy nem?

válasza:hát amibe egész kávébabot kell tenni az darálós...
RTFM
Kapcsolódó kérdések:
Vagy a kapszulás kávéfőzőbe csak a Dolce Gusto-s vízkőtelenítő szett jó?
Ha rákeresek, csak az inox külsejű gépeket találom, a belső anyagról a legtöbb helyen szó sincs. A 40e feletti kávéfőzőknél találtam jópárat ahol ki van emelve a rozsdamentes acél belső, ezért gondolom ha ezzel rendelkezik egy kávéfőző, akkor azt nem rejtegetik. Az...
Nem megy a viz a kavera csak gozt fuj ra
A fent említett készülék őrölt kávé tartályába tettünk kávét, viszont a megengedettnél többet, azt hozzá kell tennem, de amennyire tudtuk, kiszedtük belőle. Most viszont ha kávét akarunk lefőzni, ledarálja a babot, viszont az előre őrölt kávé csövén keresztül folyik...
Darálós fajta, nem pedig kapszulás. Tudom, hogy a Saeco a "legjobb" az általános vélekedés szerint, de engem az érdekel, hogy van-e 100 ezer forint alatti kávéfőző gép, ami "minőségi" és nem kell fél év után kidobni. Előre is köszönöm a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!