Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Honnan tudom hogy egy presszó...

Honnan tudom hogy egy presszó kávéfőző darálós vagy nem?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan kávéfőzőt amibe az egész kávészemeket kell betenni és azokat darálja le, de egyik presszó kávéfőző mellé sincs odaírva sehol hogy darálós vagy sem.
2016. márc. 6. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:

hát amibe egész kávébabot kell tenni az darálós...

RTFM

2016. márc. 6. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:
2016. márc. 6. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

20. 000 Ft alatt lehet rozsdamentes acél belsejű kávéfőzőt venni?

Ha rákeresek, csak az inox külsejű gépeket találom, a belső anyagról a legtöbb helyen szó sincs. A 40e feletti kávéfőzőknél találtam jópárat ahol ki van emelve a rozsdamentes acél belső, ezért gondolom ha ezzel rendelkezik egy kávéfőző, akkor azt nem rejtegetik. Az...

Impressa c5 jura kávéfőzőt hogy állítsam vissza, hogy lefőzze a kávébabot?

A fent említett készülék őrölt kávé tartályába tettünk kávét, viszont a megengedettnél többet, azt hozzá kell tennem, de amennyire tudtuk, kiszedtük belőle. Most viszont ha kávét akarunk lefőzni, ledarálja a babot, viszont az előre őrölt kávé csövén keresztül folyik...

Milyen kávégépet javasolnátok 80-100 ezer forint között? Új kell, nem használt.

Darálós fajta, nem pedig kapszulás. Tudom, hogy a Saeco a "legjobb" az általános vélekedés szerint, de engem az érdekel, hogy van-e 100 ezer forint alatti kávéfőző gép, ami "minőségi" és nem kell fél év után kidobni. Előre is köszönöm a válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!