Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik a legjobb márka a...

Melyik a legjobb márka a mikrohullámú sütőknél?

Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van? Milyen márkájú mikró bírta a legtovább?
2010. szept. 17. 10:42
 1/6 anonim válasza:
82%
Pároméknak Samsung van, kb 20éves, nem tutom lehet-e még kapni, de az tuti h nagyon tartós. Nekem NONAME mikróm van, de az is 10 éves, szóval nem minden a márka.
2010. szept. 17. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Azt írom, amit nem szabad venni: Daewoo.
2010. szept. 17. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim válasza:
18%

Ne vegyél mikrót!

A mikrohullámú sütõben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid idõn belül degenerálódnak. A degenerált ételtõl, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem elõbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota.(...) A mikrohullámú sütõben melegített, felengedett vagy fõzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntõen meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya.

A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelõdõ fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erõteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy elõzõleg mikrohullámban elõkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot elõzõleg már több széleskörû tanulmány is megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlõdését elõsegítõ) folyamatok kezdetét váltja ki. A MÛANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVÕ ZSÍR KEVEREDÉSE A HÕ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVÛ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FÕLEG MELLRÁKOT.

2010. szept. 17. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyon félelmetes, amit írtál!!!!
2010. szept. 17. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
LG 13 éves. Tv is LG az is kb 10 éves. LG az jó. Legalábbis nálun bevállt, de a Samsung márkákkal sem volt gond. Sony-ra mondták többen, hogy álmárka, mert ratyi.
2010. szept. 17. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Samsung az ősidőktől jó, nálunk 3 is megfordult egyik kb a 90 es évek elejéről a másik a kilencvenes évek közepétől a harmadik már 2000 utáni (az ment tönkre most de valőszínűleg nem magától mert az erkélyen volt a hidegben, és köd is volt tehát pára ülhetett bele, bent bekapcsolva pukkant egyet) Ettől függetlenül a Samsung a Best nálam, van benne anyag strapabíró, nem bővli, masszív kiforrt márka, a legújabbakat nem ismerem...

De! manapság már mindenből kispórolják az anyagot, 5 évre terveznek (még a kábelek is véknyabbak a régiekhez képest) a műanyagok vékonyabbak a fém lemezek is, a súlyuk könnyebb (hogy kevesebb anyag kerüljön a szemétbe ha tönkremegy a tervezett elavulásból kifolyólag)... Így vásárolj mikrót ennek tudatában :) (meg autót meg tv-t meg mosógépet...)

2014. dec. 26. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!