Melyik a jobb a sima klíma v a mobil klíma? Hogyan működik a mobil klíma?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A mobil klíma egyik hátránya, hogy a hűtőlevegőt ki kell vezetned valahogyan a helyiségből, ezért mindig ott kígyózik egy flexicső mögötte. A másik, hogy a kondenzvizet összegyűjti egy tartályban, amit időnként üríteni kell, mert leáll. Átlag naponta szambázhatsz a klotyóba egy vödörnyi vízzel.
A mobilklíme csak szükségmegoldásnak jó!
Vegyél egy inverteres split klímát, drágább ugyan, de hamar megtérül.

válasza:Ha lepontoztok még egyszer,ha nem,az igazság akkor is az,hogy a mobil klímaberendezéseket általában olyan helyre javasoljuk, ahol más típusú berendezés elhelyezésére nincs lehetőség.Lényegesen rosszabb a hatásfoka,mint a split klímának.
okleveles épületgépész technikus vagyok
engem is lepontoztak 64%-ra pedig csak leírtam,hogy mi visszavittük a mobil klímát.. mi ebben lepontoznivaló azt nem tudom..
valaki csak ezért jár ide...

válasza:

válasza:A mobil klimat szerintem hanyagold. Draga es nem er semmit.
Split klima a tuti.
Halk ,energia takarekos,nincs kondezviz urites.
Remelem tudtam segiteni. Tovabbi szep napot.
Kapcsolódó kérdések:
(kivezetni a levegőt)
Nem régiben vettünk egy Home Somogyi márkájú, 2 kw-os mobil klímát, de azt tapasztaljuk, hogy nem hűt rendesen - 28 °C alá nem sehogy sem megy a hőmérséklet, pedig csak egy kb. 20 nm-es szobát kellene lehűtenie. Emellett szörcsög is. Mi lehet a gondja-baja? A meleg...
Minden válasz érdekel mert nagy dilemmában vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!