Milyen varrógépet vegyek ami megbizható erős es lehetőleg olcsó?
Rengeteg tipusú, márkájú, árú varrógép van olx-en, neten, üzletben.
Itthonra szeretnem. fogalmam sincs milyet válasszak.
Szerintem ilyen 20 ezer körül tudnék költeni erre :/
Nekem egy Toyota varrógépem van, amit kb. 20 éve vettem, és az azóta is varrógép. Életemben nem voltam vele még szervizben, pedig nagyon sokat használtam, mert varrónő a szakmám, és rögtön suli után rengeteget varrtam ismerősöknek, még vastag farmereket is több rétegben. Persze nagyon fontos az állandó karbantartás, minden mozgó alkatrésznél megolajozni és a szöszöket kipucolni. Soha életemben nem voltam vele szerelőnél, és még a mai napig és használom, bár már csak a családnak, mert már nem ezzel foglalkozom.
Esetleg én kivallatnám az eladót, hogy mire használta, és mennyit. Egy laza beszélgetéssel megérdeklődném, hogy ő maga mennyire ért a varráshoz, mert szerintem a hozzáértő jobban figyel a karbantartására is.
A minap a sógornőm ült le a gépemhez valamit beszegni, de szökőéven egyszer varr, és neki egyből gubancolódott a szál. És persze rögtön a gép lett a "hülye", holott nekem sosem csinál ilyent.
Sokkal több a rossz gazda, mint a rossz varrógép, én ezt vallom.
Egyébként még a Bosch márkát szokták dicsérni.
Ezek régiek
Egyértelmű h ajándékként haza nem régit vennék.
Szoval lehet a Tescos mellett maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!