Vortex vor 12cp mobil klíma vélemény?

válasza:

válasza:A vortex az full kínai, nem egy minőségi cucc... már ha ez számít. A mobil klíma meg chö...
Ha, rám hallgatsz keresel egy olcsóbb céget aki forgalmaz/szerel klímát és inkább ezt a pénzt egy inverteres split klímába fektetted, mondjuk amire adnak minimum 3 év garanciát. (Mert a gagyira csak egyet adnak.) Saját tapasztalat, hidd el nem akarok rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
A split klímával a probléma, hogy nem nagyon tudnánk olyan helyre rakni, ahol ne lenne nagyon útban, rondítana, a mobil klíma pedig nem valami hatékony. Régebben elvétve léteztek mobil-split klímák, ma ami külföldi oldalon található, az kb. 500000 Ft-tól...
Műemlék építésű társasházban lakom és ő a nyári napokon eléggé meleg van bent.Ez miatt kérdezem hogy erre kell e tőlük írásos engedélye e.És illetve azt is hogy erre kell e kérni Önkormányzati vagy egyébb helyen engedély-t.
Nézegettem ezt a rendszerű klímát és nem találtam egyántalán sehol belőle eladót.Külföldi oldalakon láttam csak.
Műemlékben lakom,és eléggé meleg szokott lenni nyáron és már ebben a nyárias tavaszi időben is.És érdekelne a dolog hogy ezt ki lehet e vezetni légudvarba illetve hogy erre esetlegesen kell e bármiféle engedély...
Kettő és fél szobás panel lakásba : mobil gégecsöves , oda rakom ahova akarom és a meleg ki fúvására csinálok lehetőséget a két szobába. VAGY !!! Split klímát ugyan abba 2,5 szobás lakásba ??? Segítsetek abban hogy így rövid válaszokat indokokat adtok . Ár érték...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!