Ma egyszer csak kiírta, hogy nincs szolgáltatás. Kipróbáltam Huawei-jel a SIM kártyámat, azzal működött. A készülék Vodafone függő, de nincs letiltva maga a telefon. Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Mennyire megbízható és gyors a szolgáltatás?
hisz nem teljesültek a feltételek, mivel neki kéne feljönnie hozzám, bejönni és úgy, nekem nem kéne mennem sehova... Átverve érzem magam, hogy nekem kellett lemenni, meg feljönni ezért. És csak annyit mondott ere, hogy széttárta a kaját, aztán mondta még máshoz is...
Nokia 2220-as telefonom van,kíváncsi lennék,hogy érdemes e.
Már mindent megpróbáltam, de sehogy sem sikerül.450-es hibakód. Támogatáskérésnél meg üres a szolgáltatások listálya, ahová be kell illeszteni a kódot. Több MESSENGER-t is kipróbáltam, de semmi.
Lakásfelújítás után újra össze fel lett állítva a rendszer. Megvan az összeg DIGI csatorna, nem kell újra programozni a készüléket, viszont nézhetetlen, mert mákos az összes. Állítólag nem a szolgáltatóval van a gond, viszont minden egyéb mást már kipróbáltam (vezeték,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!