Mennyire igaz, hogy a fogkrém megoldja a törött képernyőt és a rizs kiszárítja a beázott telefont?

válasza:Fogkrém? :D Lol, még nem is hallottam ezt, mégis mi lenne a logika ebben? :D
A rizs sem hiszem, hogy sokat gyorsít egy telefon kiszáradásában (már ha egyáltalán nem megy tőle véglegesen tönkre).

válasza:Számomra is az volt . Még régen egyszer beleejtettem a wc-be a telefonomat ....meghalt, kivül belül átázott.
Aztán valaki mondta ezt a rizses trükköt. Benne volt 3-4 napig, aztán olyan volt mint előtte, működik azóta is.

válasza:"Aztán valaki mondta ezt a rizses trükköt. Benne volt 3-4 napig, aztán olyan volt mint előtte, működik azóta is."
Nekem anélkül is száradt már ki telefonom.
Igazából akkor tud valami gyorsan száradni, ha alacsony a levegő páratartalma és viszonylag meleg van.

válasza:

válasza:"Aztán valaki mondta ezt a rizses trükköt. "
És ezt a "trükköt" sokan beszopják. Neked szerencséd volt.

válasza:Törött képernyő problémáját megoldja a fogkrém ez vicces .
Eltünteti törés nyomait? Vagy megjavitja az érintő panelt.😆

válasza:nem torot hanem karcos
arra jo a fogkrem, de nem mindegy milyen
meg a karc is ha leheletnyi nem pedig ha melyen belevagsz pengevel
beazas merteke szinten fugg
kis nedvessegre, parara jo, nem pedig ha all benne a viz, folyik belole
ha nem mukodik akkor valoszinu mindegy hogynkiszarad mert meg kell javitani is ha lehet
de van meg sok ilyen pl a tonkrement akku is megjavithato magnessel (felmagnesezed) akkor ha nem puposodott fel es pici baja van
sutobe teheted ha forrasztas elvalt hatha osszeforr (csak olyan reszeit ami nem egne el/olvadna el sutoben)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy nagyon apró karc van rajta hogyan tudnám eltüntetni? Igazából nem vagyok benne biztos hogy karc .. ilyen kis kor alakú , olyan mintha egy porszem lenne de ugye az kizárt mert nem tudott kamcsiba bemenni . Fogkrém segíthet?:D
A fogkrém tényleg eltünteti a telefonképernyő karcolást? Ha igen ,akkor Milyen fogkrém kell hozzá?
Nem akarok kárt tenni benne főleg hogy garanciális
Olyasmi megoldásokra gondolok, mint valamicske paszta vagy fogkrém esetleg valami más anyag amivel ezek a karcok kisilabizálhatók. A fólia nem játszik, a harmadik volt rajta de mindig elcsesződik a ragasztása vagy egyebek..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!