Nokia lumia 900 adatátvitel új asus vivobookra hogyan lehetséges?

válasza:

válasza:Néztem a zune-t,le akartam tölteni, de nem elérhető. Gondolom elavult alkalmazás... :(
Továbbra sincs megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Ha veszek egy új iPhone telefont és a régiről át szeretném vinni az adatokat, az új telefont is kell SIM-kártyával aktiválni vagy az átvitel még az aktiválás előtt lehetséges? Ha a régi telefonból átteszem az újba a SIM-et félek valami kavarodás lesz stb.
Az új iPhone-ra a régiről a tartalmat hogyan vigyem át a legproblémamentesebben? Elvileg van olyan módszer is, hogy a két telefont egymás melé téve lezajlik az adatcsere (ezt hogyan kell indítani nem tudom). iTunes számítógépen tárolt biztonsági mentésből is át lehet...
Ha lesz egy új Xiaomi telefon, Lg telefonról az adatokat miképpen lehet átköltöztetni? A fiókban sincs minden szinkronizálva, gondolom. Android készülékem még sose volt, családtagnak kell majd segítenem, ha nem tudja megoldani, az én segítségemre is szükség...
Mobiltelefonok esetén még a 2 méter hosszú USB Type C adatkábellel is biztonságos a fájlok átvitele, "útközben ilyen hosszú kábelen" nem hibásodhatnak meg a fájlok mire a számítógépre érnek? (bájt-hiba stb)
Névjegyzéket is. Próbáltam Phone Chlone, Cloneit-el de nem működik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!