Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia lumia 900 adatátvitel...

Nokia lumia 900 adatátvitel új asus vivobookra hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Van egy régi nokia telóm, rengeteg képpel, és szeretném lementeni a gépre. Usb kabellel nem működik, Bluetooth-szal sem, tud esetleg valaki segíteni hogyan lehetséges? Régi app nem mentődik le automatikusan a gépre, nem is találok ilyet a azlakmazasboltban. Emailben nem akarok szenvedni.
2022. dec. 2. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Melyik Windows kiadás van telepítve?
2022. dec. 2. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha minden igaz, le kell töltened valahonnan a Zune-t, ami erre szolgál, de úgy tudom, legfeljebb Windows 8-on működik.
2022. dec. 2. 16:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Néztem a zune-t,le akartam tölteni, de nem elérhető. Gondolom elavult alkalmazás... :(

Továbbra sincs megoldás.

2022. dec. 6. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
1. találat... [link]
2022. dec. 6. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

IPhone: másik készülékes szinkronizáció előtt is SIM-aktiválás szükséges? (bővebben lent)

Ha veszek egy új iPhone telefont és a régiről át szeretném vinni az adatokat, az új telefont is kell SIM-kártyával aktiválni vagy az átvitel még az aktiválás előtt lehetséges? Ha a régi telefonból átteszem az újba a SIM-et félek valami kavarodás lesz stb.

IPhone: régiről újra átvitel a leg-gördülékenyebben hogyan? (bővebben lent)

Az új iPhone-ra a régiről a tartalmat hogyan vigyem át a legproblémamentesebben? Elvileg van olyan módszer is, hogy a két telefont egymás melé téve lezajlik az adatcsere (ezt hogyan kell indítani nem tudom). iTunes számítógépen tárolt biztonsági mentésből is át lehet...

Adatok és minden átköltöztetése Lg telefonról Xiaomi telefonra?

Ha lesz egy új Xiaomi telefon, Lg telefonról az adatokat miképpen lehet átköltöztetni? A fiókban sincs minden szinkronizálva, gondolom. Android készülékem még sose volt, családtagnak kell majd segítenem, ha nem tudja megoldani, az én segítségemre is szükség...

USB Type C adatátvitel: 2 méteres kábellel is biztonságos? (bővebben lent)

Mobiltelefonok esetén még a 2 méter hosszú USB Type C adatkábellel is biztonságos a fájlok átvitele, "útközben ilyen hosszú kábelen" nem hibásodhatnak meg a fájlok mire a számítógépre érnek? (bájt-hiba stb)

Hogyan lehet Vodafone telefonról mindent átmásolni Moto G9 Plusra?

Névjegyzéket is. Próbáltam Phone Chlone, Cloneit-el de nem működik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!