Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem műkődik a Mobilvásár...

Miért nem műkődik a Mobilvásárlás az S23 Ultra telefonomon?

Figyelt kérdés

Október óta valamiért minden SMS küldésem sikertelen a 1756-os számra. Legyen az szerencsejáték, jegyvásárlás.... bármi amit a Mobilvásárlás appon belül próbálok.

Telekomos vagyok évek óta, jeleztem nekik a problémát, nem náluk van a hiba. A rendszerükben minden jó, engedélyezve van hogy havidíjas számlámra terheljék a költséget, az SMS küldés sincs letiltva.

Bárki másnak simán tudok sms-t írni, meg is kapom ha küldenek nekem, csak a 1756-os számon nem műkődik. Már töröltem a gyorsítótárakat is, telefont újra indítottam, a Mobilvásárlás appot is töröltem, újratelepítettem... teljesen kifogytam az ötletekből.

Igazából lottót szoktam feladni, havidíjas számlámra, ami eddig tökéletesen működött, de most nem értem hogy mi történhetett...

Nem tudom valaki járt e már így, ha igen érdekelne mi a megoldás :)

2024. okt. 23. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg tiltva van az emelt díjas sms-ek küldése.
2024. okt. 23. 11:47
 2/3 A kérdező kommentje:
És azt hol találom? Se az alkalmazásban, se az online felületen nincs ilyen opció. Több éves fórum posztokon láttam hol kéne lennie ennek a beállításnak, de most sehol nincs. Amikor beszéltem az ügyfélszolgálattal a Telekomnál, azt mondták nincs semmi tiltva, minden engedélyezve van.
2024. okt. 23. 18:53
 3/3 vieces válasza:
Nekem sem működik az S23-on. Beadja a vásárlás után az sms-t, a lottószámok adatai nélkül.
febr. 22. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

IPhone 14 Plus vs 15 Plus vs Samsung Galaxy S23 Ultra vs S24+ melyiket vegyem?

A fontos számomra az, hogy jó kamera legyen a telefonba és ne nagyon gondolkozzon, fagyjon ki illetve sokáig bírja az aksija, akkor ha nem nagyon használom a telefont bírjon ki legalább 1,5 napot, ha viszont 1440p vagy inkább 4K videolejátszás esetén is bírja pár óráig...

Iphone 14 pro vagy Samsung galaxy s23 ultra?

Nem tudom hogy melyiket válasszam, jelenleg egy iphone xs max-ot használok, iphonet akartam venni, de megtetszett a samsung is, de nem tudok dönteni

Veger TC130 powerbank létezik, hogy ilyen gyorsan merül egy Galaxy S23 ultra töltése után?

2 napja vettem a fent említett power banket! Super gyorsan tölt ezzel nincs baj. de nem jön ki a matek! 25000-es akksi ha feltölt egy 5000-eset annak nem kéne lemerülnie 51%-ra szerintem. vagy a gyorstöltés miatt ennyi? két töltés és vége?

Samsung s23 ultra telefonon hogyan tudom beállítani a messengert,hogy ha valaki ír mondjuk 3üzenetet akkor mind a 3at lássam ne csak az utolsót?

Nem tudom hol keressem. A viberben ha valaki ír 5 üzenetet akkor ha lehúzom az értesítő fület akkor látom mind az 5 üzenetet. Messengernél csak az utolsót. Tudja valaki esetleg hol kell ezt beállítani.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!