Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Motorola edge 40 neo telefon...

Debremart kérdése:

A Motorola edge 40 neo telefonomon nem működik megfelelően a messenger alkalmazás, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ha megnyitom akkor látom, hogy kiírja, hogy csatlakozás a hálózathoz, ilyenkor nem történik semmi, kilépek, bezárom külön, utánna megint megnyitom és csak ekkor kapom meg az üzeneteket és látom, hogy ki elérhető. Ahogy kilépek, már megint nem kapok értesítést üzenetről, csak ha újra megnyitom. Letöröltem és újra raktam már de még mindig nem jó. Előző Motorola telómon is ezt csinálta. Ez mitől lehet?

2024. nov. 17. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor nem Motorola telefonodal van gond nézd meg a messenger beálitásait .
2024. nov. 18. 06:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Néztem már mindent is bekapcsoltam már rajta. De ezt csak a messengerrel csinálja viberen például nem. Motorola előtt Huawei volt azzal működött. A Motorola G60 óta nem jó.
2024. nov. 18. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Hogy állítsam vissza a hirdetéseket a telefonomon?

Tudom sokan örülnének neki ha hirtelen semmilyen alkalmazásban nem lehetne reklámot nézni. Viszont van olyan app ami akkor élvezhető, ha megnézek egy reklámot és pl kapok érte valamit. Így, hogy nincs reklám sok alkalmazást nem lehet élvezni, nem lehet haladni benne.

Samsung Galaxy S21FE telefonomon többször lefagy a kamera, nem indulnak el videók, alkalmazások, újra kell indítani, mit kéne tennem?

Media Markt-ban vettem tavaly novemberben, még garanciális. Ha visszaviszem kapok cseretelefont, amíg átnézik?

Miért nem tudom megnyitni a telefonomon az alkalmazásokat? A megtelt tárhely lehet az oka vagy mert túl sokat használom és le fog állni az egész?

YouTube, Reddit, TikTok. Napok óta nem tudom megnyitni őket. Megnéztem a tárhelyet, 64gb-ből 62,4 gb van felhasználva. De eddig is így volt, csak pár napja csinálja ezt Lehet az is a gond hogy nagyon sokat használom? Betegen fekszem itthon elég régóta és szó...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!