Melyik a legjobb kamera applikáció mobiltelefonra?

válasza:Milyen telefonra?
(csak halkan súgom meg hogy a gyári appnál jobbat nem fog csinálni egy app sem, mert a kamera nem lesz jobb a telefonban...)

válasza:GCam
A kamera hardver nem lesz jobb, de a képfeldolgozáson lehet javítani. Sokan dicsérik pl a Google Pixel telefonok kamera szoftverét.
#1 Csak halkan súgom meg, hogy a gyári app. is lehet szar.
Például középkategóriás Oneplus telefonom van, hiába van benne ugyanaz a fizikai kamera, mint egy korábbi csúcsmodellbe, a szoftver sokkal butább, sokkal rosszabb képeket készít.
Amúgy ha van a típusra elérhető Gcam az tényleg sokat segít.

válasza:Köszönöm.Xiaomi telefonra lenne.
Közben olvastam a"Camera Zoom FX"-ről és a "Cymera"-ról, hogy állítólag azok a legjobbak. Róluk esetleg valakinek tapasztalat?
További kérdések:
Mennyire van tele reklámokkal? Azt hallottam, hogy a 17-ben már nincs reklám. Érdemes lenne egy iphone 13-at lecserélni valamelyikre?
A Magic 8 Pro már nagyon drága... Mindenképp dual simes telefont szeretnék.
Fotózásra és GPS-re használnám, játékra nem.
Sziasztok! Úgy döntöttem, lecserélem a jelenlegi telefonomat. Ami számomra fontos: jó akkumulátor és jó kijelző. A hangszóró minősége nem igazán lényeges, a kamera pedig csak másodlagos szempont. Nem játszom olyan játékokkal, amelyek miatt gamer telefont vennék,...
Egyelőre ezzel a programmal korlátozzák a képernyőidőmet, apphasználati időmet, stb. Ma azt hallottam, hogy ennek a Google fiókomnak, amin a Family Link van, illetve amihez hozzá van kötve a telefonszámom, már annyi, és max. törölni lehet, majd létrehozni másikat....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!