Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bankkártya a telefontokban?

Bankkártya a telefontokban?

Figyelt kérdés
Az ártana a kártyának vagy a telefonnak ha a telefonomnak a tokjában tartanám a bankkártyám? Elérhető a vezeték nélküli töltés a telefonomnál (Galaxy S21) de nem használom, van NFCs fizetés de nem tudom hozzáadni a Google Pénztárcához a kártyámat mert Otp-s vagyok. A tok és telefon között lenne nagy eséllyel a diákom ha ez segít valamiben.

tegnap 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Semmi bajuk nem lesz. Az nfc gondolom amúgy sincs bekapcsolva a telefonon ha nem használod.
tegnap 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
2010-es évek elején volt nagy divat. Ma már nem sok bőrtokos kártyazsebes telefont látni. Az a lényeg, hogy az NFC legyen kikapcsolva és más chipes kártya ne legyen benne. Nem tudom a diákigazolványban van-e, de az új szemelyikben már van.
tegnap 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Szintén otp-s vagyok, én a simple appot használom, visahoz a sima, MasterCard bankkártyához pedig a Simple Classic fut a telefonomon.
tegnap 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Na beleszaladok egy alapos lepontozásba :D

Vegyél iPhonet és a probléma meg van oldva!

tegnap 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 inkább váltson bankot és probléma megoldva.
tegnap 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam a Google Pay működik OTP-vel is már egy jó ideje (2 kártyával is). Addig én is a Simple-re voltam kényszerítve.
tegnap 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:

"nem tudom hozzáadni a Google Pénztárcához a kártyámat mert Otp-s vagyok"

Próbáltad egyáltalán? Gond nélkül hozzá lehet adni az OTP kártyát a wallethez!

ma 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!