Milyen applikációt tervezniél? Mit hiányolsz? Min javítanál?
Van 1-2 ötletem applikációtervezésre, amikről tudom, hogy piaci rést fednének le, mert nincs olyan weboldal sem, nemhogy app, ahol valamit el tudna végezni az ember.
Ilyen ötleteket keresek még! Lehet, hogy valamelyeket meg is valósítanám.
UI/UX Designer vagyok, és szeretem a szerelem-projekteket, a jelenlegi munkám egy kissé száraz, így szeretném elszórakoztatni magam, motivációt találni a szakmámban.

Nekem nem kifejezetten egy bizonyos célra való app hiányzik, hanem inkább a régi UI/UX hiányzik az összesből.
Régen szinte minden app és weboldal felülete úgy nézett ki, mintha valós tárgyak/készülékek lettek volna, gyakran "üveges" hatással.
Most meg minden undorítóan "lapos" felületű, semmi 3D hatása nincs semminek, csak egyszínű, unalmas csúnya, depresszív, semmitmondó az összes UI. Ez az ilyen material design meg mittudomén milyenek. Csúnya, unalmas, semmitmondó.
Ez az, amit hiányolok, és javítanék rajta, nem csak a szép UI, de a valódi UX is, aminek valóban élmény a használata, arra is fordíthatnának újra annyi energiát, mint régebben.

Kettes vagyok, amúgy arra gondolok, mint mondjuk az iOS 5 vagy az Android 4.0.4 korszakában amilyen volt, nekem a Samsung TouchWiz gyári appok voltak a kedvenceim, a jegyzet, a hangrögzítő és az FM rádió baromi jól néztek ki, akkor volt csúcson a UI/UX szerintem. Ha bármi maival összehasonlitod, látszani fog, hogy régen mennyivel több energiát belefektettek a valódi UI/UX dizájnolásba.
Na én ezen javítanék, mármint, hogy újra odategyék magukat a fejlesztők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!