Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány kg volt a világ eddigi...

Hány kg volt a világ eddigi legnehezebb és legkönnyebb mobiltelefonja?

Figyelt kérdés

máj. 20. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

A világ legnehezebb mobilja

IBM Simon Personal Communicator (1994) – kb. 0,5 kg, azaz 500 gramm volt a dög. Ez volt az első okosteló, de inkább tűnt téglának, mint mobilnak. Ja, és akkora volt, hogy egy kisebb gyereket le lehetett vele ütni.

A világ legkönnyebb mobilja

Zanco Tiny T1 – Ez egy igazi kis szarcsimbók, 13 gramm az egész. Olyan pici, hogy ha lenyeled, simán kihúzod reggelre. De semmit nem tud azon kívül, hogy hívni lehessen vele. Ja, és úgy néz ki, mintha egy játék lenne a Barbie babának.

máj. 20. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk a cégnél volt aktatáska méretű mobil is. Az volt kb 5 kg. Sajnos nem emlékszem a tipusára.
máj. 20. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Egyszer régen láttam a Reggeli műsorban egy összecsukható mobiltelefont ami aranyból és ezüstből volt megcsinálva. Szerintem az.
máj. 20. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
A világ eddigi legnehezebb mobiltelefonja a Samsung SCH-r450 felnagyított változata volt, amit a Guinness Rekordok Könyve is elismert. Ez a működőképes óriás 4,57 méter széles, 3,42 méter magas és 0,74 méter vastag volt, a kijelzője pedig körülbelül 158,8 kg-ot nyomott.
máj. 20. 20:52
 5/6 anonim válasza:
25%
Ha gagyit vesztek persze hogy nem jó a súlya
máj. 20. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
Nekem kapásból a világháborús rádiók jutottak eszembe, az nem tudom mennyire számít. Végülis telefon elven működtek és hordozták.
máj. 21. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!