A telefonomon folyamatosan fogy a tárhely. Mit csináljak (részletek a kifejtésben)?
Régi Samsung Galaxy A6 telefonom van, de eddig nem voltak gondok vele. Felhőtárhelyből leszedtem pár videót és átraktam SD kártyára, de ugrott 2 gigabájt a belső memóriából és folyamatosan fogy róla a tárhely. Lefuttattam vírusirtókat de semmi, leszedtem egy rakás tárhelytisztító appot, de a jobbak is csak jelezni tudták hogy a rejtett gyorsítótárat kellene törölni, megcsinálni nem tudták. Próbáltam megkeresni a beállításokban, persze nincs semmi.
Hogy tudnék hozzáférni a rejtett gyorsítótárhoz hogy törölhessem? Ha ilyen ütemben növekszik, hamar használhatatlan lesz a telefonom.

válasza:Egy adott alkalmazás gyorsítótárának törlése (ajánlott):
Nyisd meg a telefonod Beállítások menüjét.
Keresd meg és válaszd ki az Alkalmazások (vagy "Alkalmazások és értesítések", "Appok") menüpontot.
Görgess le, és válaszd ki azt az alkalmazást, amelyik lassú vagy hibás. - amokr itt megnyitod akkor latni h mekkora a gyorsitotar
Érintsd meg a Tárhely (vagy "Tárhely és gyorsítótár") opciót.
Érintsd meg a "Gyorsítótár törlése" gombot.
Köszi a válaszokat.
Szabadidőmben szétnéztem a neten, megtaláltam hogy kell és megoldottam a problémát, szóval a kérdés tárgytalan.
Bocs hogy fölöslegesen kiírtam, csak hirtelen jött az egész és bepánikoltam.
Ja és 1-es talált.

válasza:Akkor mondom így: amíg lehet használni és nincs kritikus rendszerszintű hibája, nem fogom lecserélni.
Két okom is van erre: a mesterségesen magasan tartott globális elektronikus eszköz árak miatt a telefonok (is) irreálisan drágák, feleannyit se érnek mint amennyibe kerülnek. Tesóm is nyaggatott ezzel, neki új telója van (Galaxy S nemtudomhánymillió), mégis jóval több baja van vele mint nekem az enyémmel (töltés közben felforr, folyton lefagy, a gombok alig reagálnak, stb). Mikor az enyémet vettem, volt hozzá töltő és headset, ezeket már külön kell beszerezni, ami önmagában is elég ciki. Ezek alapján úgy vagyok vele hogy nem éri meg újat venni, az én telóm még mindig jobb.
A másik ok a mesterséges intelligencia. Én titkon AI ellenes vagyok. Nem valami hülye konteó miatt vagy ilyesmi, hanem mert nem akarom hogy a telefonom felülbírálja a döntésem és megtagadja a parancsot vagy a hozzáférést valamihez, mert egy hibás programozás miatt ezt "gondolja" helyesnek. Tudom hogy maradi vagyok, de egy gép ne gondolkodjon és döntsön helyettem mikor én is képes vagyok rá! Úgy vagyok vele hogy a gép engedelmeskedjen és teljesítse a kiadott parancsokat.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy 5000 mAh-s telefonról van szó. Kibírna kb 5 órát egyben szerintetek?
SOS jelzés és link valami maps.google koordinátákkal. Hogyan tudjuk megszüntetni?
Véletlen töröltem a screvo alkalmazást a mobilomról. Most újra letöltöttem, hamar telepítette is, rányomtam a megnyitásra azonnal, de folyamatosan azt dobja ki, hogy leáll. Töröltem újra és direkt, majd újra tlepítettem, de ugyanaz... Mi lehet a baj? Mit tehetnék ellene?
Egy másik mobilomról átmásoltam zeneszámokat a laptopomon keresztül. Vettem hozzá bluetooth fülhallgatót. Eddig minden ok., de nem játsza le folyamatosan a számokat, csak ha egyenkét ráklikkelek. Sajnos egy mappát sem tudtam készíteni, amit kitennék a kezdőlapra. Hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!