Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi17T telefonhoz gondolkod...

Loki69 kérdése:

Xiaomi17T telefonhoz gondolkodók egy ilyen kameravédös tokra ami eltakarja a kamerákat ha rácsúsztatom. Mi a véleményetek ezekröl a tokokrol?

Figyelt kérdés

ma 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Minek?
ma 12:17
 2/3 igazadvan ***** válasza:
Ami a helyesírásodról. Szar.
ma 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Annál jobb telefontokot nem fogsz találni soha, mint amilyen Pócs Jánosnak van.
ma 16:15

További kérdések:

Xiaomi Redmi Note 11 reboot loop megállítása?

Hónapok óta csinálja már ezt minden újraindítás/bekapcsolás után, de eddig mindig meg tudtam valamivel állítani. Egy ideig segített, ha ultratakarékos módba tettem, utána 1-2 reboot után helyreállt. Utána már az sem volt elég. Safe mode segített, majd már az sem. Utána...

Honnan lehet megbízhatóan nem rohadt dragán iPhone 17 vásárolni?

Szeretnék új telefont vásárolni de elég borsos az ára néztem árukeresőn hogy milyen árakban mozog de ami olcsóbb abban nem igazan bízom meg. Valakinek van tippje hogy honnan érdemes vásárolni ?

Huawei p40 vagy Motorola edge 50 pro?

Egy régebbi Huawei vagy Motorola ? Hasonló áron van

Új Telekom mobil appban előfizetős telóról más szám dominós feltöltése hogyan? Én látom rosszul, hogy nincs rá opció ?

Na mert most úgy látom, hogy én aki dominós vagyok fel tudom másikét tölteni, az egyenlegfeltöltés menüben, viszont apám előfizetős és nála nem láttam, de lehet nála máshol van..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!