Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A T-monbile, hány visszahívós...

A T-monbile, hány visszahívós sms-t engedélyez egy nap egy személynek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 05:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Korlátlan számút.Addig küldöd amíg bírod.
2011. júl. 31. 08:58
 2/3 anonim ***** válasza:

"A Híváskérő szolgáltatás igénybevételével ugyanazon hívószámról ugyanazon hívószámra naponta legfeljebb 50 db SMS értesítő küldése kérhető a szolgáltatás rendeltetésszerű használatának keretében. A napi limit túllépése esetén a Híváskérő szolgáltatást a T-Mobile az Előfizető részére a továbbiakban nem biztosítja."

[link]

2011. júl. 31. 09:56
 3/3 A kérdező kommentje:
ugy tudom 30 vagy 50 de most melyik???
2011. júl. 31. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Ha visszahívós SMS-t küldenek nekem és én ki vagyok kapcsolva, azt kijelzi valahogy a másik fél telefonján vagy tök bunkónak fog tartani, hogy nem hívom vissza?

Remélem érthető, arra gondolok, hogy általában ha valaki ki van kapcsolva és hívod, bemondja, hogy nem elérhető. De ha nincs egyenleged és visszahívós SMS-t küldesz neki, akkor is jelzik valahogy a számára, hogy te nem vagy elérhető, mert ki vagy kapcsolva?

Miért nem tudok mindenkinek visszahívós sms-t küldeni?

Anyum 30-as meg énis azvok, és nem tudok neki küldeni. Viszont másik haveromnak meg tudok. Egy 70-es haveromnak meg megint csak nemtudok. Hogy van ennek a rendszere? Ha valaki tudja, légyszi mondja el.

Hogyan küldjek visszahívós smst?

21 ft van a kártyámon 30-as vagyok.Hívtam valakit megnyomtam a kettőskereszt gombot és azt mondja csak hogy nem kezdeményezhet hívást kérjük töltse fel folyószámláját.Hogy kell?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!