Melyik szolgaltato melyik tarifacsomagja a legjobb annak, aki ritkan, es teljesen kiszamithatatlan idöben telefonal, de akkor sokat beszel?
Külföldön elek, es ha hazamegyek, csak akkor hasznalom a magyar telefont.
(Most vodafonos van, a tarifat mar nem is tudom, valami u betüs talan, es elöfordult, hogy 2 honap alatt lefogyott a 7 ezres kartyam, talan 3-4 feloras beszelgetesre.)
Köszönöm, de ezek között nem talaltam nekem jot, vagy te melyiket gondolod? Az utolso lenne a legkedvezöbb,de sajnos 26 mar elmultam.
Szerintem a 40-50 Fto-os percdij m@rh@ sok, mas szolgaltatonal lenne kevesebb percdij? Sms nem erdekes.
(A Pannonon kivül nem tudom, meg milyen szolgaltatok vannak.)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
linkelhettek is
Új mobilt készülök venni csak nem tudom h milyet. T-Mobile-os vagyok, szóval az ők kínálatukból nézegettem, és több is van ami bejön, de nem tudok dönteni. Általában zenét hallgatok, netezek (nagyon sokat), fozótok, videózok, játszok és persze telefonálok :D...
Sziasztok telefont szeretnék venni egy 40 ezres összeg alapján , a választottam a samsung galaxy ace lenne , vagy esetleg van ebben az árketgeróában jobb telefon?
A legfontosabb, hogy megbízhatóan lehessen a telefonnal mind a két sim kártyát használni, de egyébb funkció is legyenek. (mp3, bővíthető memória, fényképező, ...stb)
(amik nem fizetősek)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!