FONTOS! MONDANÁTOK OLYAN telefonokat amiknek Qualcomm MSM7227-es procija van és kibirja az GHz-t?

válasza:

válasza:Erre ne számíts azért. Az én telefonomban ugyan tök más proci van, egy ARM1176, de mindenki 1GHz fölé hajtja, az enyémben néha 800MHz-n is fagyogat. Le is konyult a szám széle amikor láttam, hogy egyesek 1.1GHz-en hajtják, nekem meg 1GHz-en már be se boot-ol.
Nem azt mondom, hogy ne lehetne túlhajtani őket, de ha 100 készülékből 99 bírja és te pont azt az egyet fogod ki ami nem, akkor nem viheted vissza csak azért.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én a sony ericsson xperia x8-at és a samsung galaxy minit néztem de vannak még említésre méltók?
Lehet gombos és érintős is.
Én ezeket néztem ki: Samsung Galaxy 3, Samsung Galaxy Mini, HTC Wildfire, ZTE Blade (Vodafonenál), esetleg Sony Ericsson Xperia X8. Mondanátok pro-kontrákat? Alap, hogy kapacitív legyen és lehessen frissíteni hivatalosan 2.2-re. Ezért nem nagyon hajlok a SE Xperia X8 felé, mert 2.1 van rá max.
Olyan telefont keresnék, ami qwerty billentyűzettel rendelkezik. Kb. ilyen telefont mennyiért lehet venni, vagyis hol az alsó határ? Nem kell annyira nagy tudású vas, a lényeg: a qwerty billentyűzet, minél jobb kamera és viszonylag egyszerű kezelés. Mindenképp oldalra...
(Lehetőleg jól lehessen rajta írni például e-mail-t)
Azoknak a véleményét várom, akiknek van tapasztalatuk is az adott telóról.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!