Emma001 kérdése:
Szeretnék venni egy Pear Phone-t. Ez egy majdnem körte alakú telefon, olyasmi, mint az Apple. Eddig csak képeken és filmekben láttam, de szerintem lehet valahol kapni. Hol vehetek ilyet, és mennyiért?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 17:53
1/5 anonim 

válasza:

A film nem valóság. A Pear valószínűleg azért lett kitalálva, hogy ne kelljen az Apple-nek fizetni, így alternatív márkaként használható a termékeken matricázva. Elég feltűnő, hogy csak Nickelodeon produkciókban használják, így egy sima koncepciótermék is lehet, vagy kellék, de hivatalosan nem készítenek ilyet sehol.
2/5 A kérdező kommentje:
Hú, köszi. Bár, szívesen vettem volna egyet, de jobb, ha tudom hogy nincsenek. Köszi :)
2012. jún. 24. 18:30
3/5 NikyZ válasza:
és körte phone kelléket ami olyan mint egy kis müanyag teló....
4/5 anonim 

válasza:

szerintem valahol lehet venni mert a google-ban láttam egy csomó civilt akiknek ilyen volt
5/5 anonim válasza:
Van amerikából lehet rendelni és 300 dollárba kerul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!