Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem működnek a mobilomon a...

Nem működnek a mobilomon a netről megnyitott videók, ez miért van? Mit lehet ez ellen tenni? (vodafone 845)

Figyelt kérdés
Ha megnyitok egyet a hangja simán működik, de a képen zöld vagy fekete háttér jön elő.

2013. febr. 18. 17:33
 1/2 anonim válasza:
Nekem is ugyan ilyen telóm van de ilyen problémám nincs vele! sztem vidd el szevízbe és ott lehet hogy tudnak vmit ajánlani ;)
2013. febr. 23. 17:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Dehogy kell! Megfelelő lejátszót tölts le hozzá a Play áruházból. Próbáld ki az Adobeot!
2013. jún. 27. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Honnan tudom letölteni Alcatel ot 995-re a minecraft-ot, és a cs portable-t?

Illetve, ha letöltöm, akkor ezeken a játékokon normális élő emberekkel tudok játszani, vagy csak simán botok ellen?

Mit tudok tenni kevés tárhely ellen?

alcatel ot 991 em van és vannak rajta olyan alkaazások amik nem kellenek,de nem tudom őket törölni,amit tudtam azt áthelyeztem sd re,de google play alkalmazásásnál van egy olyan,hogy frissítések eltávolítása,meg google play szolgáltatások eltávolítása,de gondolom azok...

Alcatel ot 995 vagy alcatel ot 995 ultra?

Melyik a jobb, és miért? Érveket és ellen érveket kérek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!