Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A most vasarolt HTC ONE X...

A most vasarolt HTC ONE X keszulekemet mar 2x16 oran at toltottem. Az baj ha mar a 3. dikat nem toltom csak 12 oraig mert nem lesz alkalmam ra?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 1. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Annyit töltöd és akkor, amikor akarod.

A GYK-n milliom ilyen kérdés van és ugyanannyi, ugyanolyan válasz rá.

2013. ápr. 1. 15:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sok éve már teljesen felesleges a hosszú ideig töltés, formázás bármilyen új telefonnál.
2013. ápr. 1. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:
De most komolyan. Mi a jó büdös lócitromért töltöd ilyen sokáig. Komolyan nem értem miért kell egy telót ilyen sokáig tölteni, te nem vagy ép.
2013. ápr. 1. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:
-.-""""Tök fölösleges ennyit tölteni.Üdv 2013-ban!
2013. ápr. 1. 16:02
 5/11 anonim ***** válasza:
2013? Úgy 2004 körül már minden akkor kiadott telót már Li-Ion-os akkuval adták ki, úgyhogy én már nem ismerek olyan bunkó embereket aki még egy régebbi gombos mobiltelefon-t is nekiállna tölteni 3 napig. Annyira bunkó valaki nem lehet (manapság), már bocs.
2013. ápr. 1. 19:22
 6/11 A kérdező kommentje:
heey ne szidjatok mar -_- ott irta a hasznalati utasitason
2013. ápr. 1. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Te mit olvastál? Valami sarki GSM boltban vetted?

Első lépések:

"Az akkumulátor töltése

A telefonban levő akkumulátor nincsen még feltöltve. A telefon használatba vétele előtt a mellékelt hálózati adapterrel először töltse fel teljesen. Továbbá ne próbálja meg szétszedni a telefont. (Ha ezt teszi, érvénytelenítheti a jótállást.)"

Felhasználói kézikönyv:

"A HTC One X használatba vétele előtt javasolt feltölteni az akkumulátort."

Hol írja, hogy 16 órán keresztül kell tölteni?

2013. ápr. 1. 20:14
 8/11 A kérdező kommentje:
a gsm line-rol rendeltem
2013. ápr. 1. 20:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem ismerem az oldalt, arra gyanakszom, hogy minden telefon mellé adnak egy általános útmutatót, ebben lehet írva ez a ma már nagy hülyeség a töltéssel kapcsolatban.

Mindig a gyártó útmutatóját kell alapul venni.

2013. ápr. 1. 20:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Ertem:) akkor jo hogy megkerdeztem. Mekkora hulyeseget csinaltam:O
2013. ápr. 1. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!