Xperia Tipo-m van és ugye van a Messengernek egy új frissítése, van az a funkció, hogy lehet matricát küldeni. És letöröltem, újra raktam, kiléptem, mindent csináltam hogy sikerüljön, de nem megy. Nem mutatja. Mit csináljak, hogy legyenek matricáim?
Figyelt kérdés
Xperia Tipo Messenger2013. ápr. 28. 18:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Sony Xperia Tipo telefonom lát nyitott wifi hálózatot ki is írja hogy mentve rá is nyomok arra hogy kapcs. De mégse csatlakozik sehova. Ez miért van?
Egyszerűen nem látom, hogy felcsatlakozna. Annyi hogy rányomok hogy kapcs. és nem lép sehova csak vissza az elérhető wifi hálózatok listájára.
Mi a véleményetek a Sony Xperia Tipo telefonról?
Ha lehet akkor személyes tapasztalatokat.
Samsung Galaxy Mini 2 vagy Sony Xperia Tipo?
Mobilvásárlás előtt állok és e két telefon között vacilálok. Melyik a gyorsabb? főképp netezésre és zenehallgatásra használnám, valami 1-2 játék futtatására.
Mi a véleményetek a Sony Xperia tipo-ról?
Jó telefon, vagy nem éri meg megvenni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!