Samsung galaxis ace 2 mobilos van és nem találok pár dolgot. Először is, xperia mini prom volt és ott volt egy olyan funkció, ha hosszan nyomtam a kikapcsolás gombot, tudtam a képernyő képet csinálni, ezen a mobilos nem találom, valami ötlet?

válasza:Képernyőkép: bekapcs gomb és utána hang le, egyszerre tartani mind a kettőt.
Az órával kapcsolatban meg lehet hogy rossz időzóna van megadva... állítsd át automata beállításra és GTM+1 es időzónára. Ha már így van akkor nem tudok jobbat :D
Kapcsolódó kérdések:
Ez főleg akkor fordul elő ha nagyobb hardverigényű játékkal játszom! :(
Csak egy fiók van és elég idegesítő alvásból, vagy hibernálásból felépresztve várni a bejelentkezésig... XP-n volt erre lehetőség, de 7-en nem találom.
Van egy Acer Aspire 5742g laptomom. Nem tudom, hogy miért, de nagyon lelassult,nem akar kikapcsolni, ilyenkor a ventillátor megy meg az egész gép és a képernyő feketén világít. Az alkalmazásokat nem nyitja meg. Csökkentett üzemmódban tökéletesen működik. Nagyon örülök minden hasznos hozzászólásnak.
Nagyjabol egy par hettel ezelott egy nap a telefonomon amikor jatszottam illetve bongeztem a ki-be kapcsolt a kepernyoje.Most ma is ezt csinalta amikor megnyomtam a feloldas gombot utana kikapcsol,de csak a kepernyo.Szerintetek mi lehet ez?
ha volt hasonló tapasztalatotok, drága megjavítani? vagy csak eltolódott egy alkatrész?
Kerestem a neten, de egyik fórumon se adtak választ a kérdezőnek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!