Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxis ace 2 mobilos...

Detti93 kérdése:

Samsung galaxis ace 2 mobilos van és nem találok pár dolgot. Először is, xperia mini prom volt és ott volt egy olyan funkció, ha hosszan nyomtam a kikapcsolás gombot, tudtam a képernyő képet csinálni, ezen a mobilos nem találom, valami ötlet?

Figyelt kérdés
A másik problémám hogy facebook beszélgetésnél 2 órával előbbi időpontot ad meg, ha írok valamit. Pl 11kor írok valamit és azt írja, hogy 9kor küldtem el. Valami ötlet ezekre? Nagyon köszi:))

2013. máj. 10. 12:29
 1/2 |Orfeusz| ***** válasza:

Képernyőkép: bekapcs gomb és utána hang le, egyszerre tartani mind a kettőt.

Az órával kapcsolatban meg lehet hogy rossz időzóna van megadva... állítsd át automata beállításra és GTM+1 es időzónára. Ha már így van akkor nem tudok jobbat :D

2013. máj. 10. 20:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:)
2013. máj. 14. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Miért van az, hogy gépezem, és egyszercsak kijön egy fekete kép és utána kikapcsol a gép?

Ez főleg akkor fordul elő ha nagyobb hardverigényű játékkal játszom! :(

Windows 7-en, hogy tudom kikapcsolni a bejelentkező képernyőt?

Csak egy fiók van és elég idegesítő alvásból, vagy hibernálásból felépresztve várni a bejelentkezésig... XP-n volt erre lehetőség, de 7-en nem találom.

Miért nem kapcsol ki a laptomom?

Van egy Acer Aspire 5742g laptomom. Nem tudom, hogy miért, de nagyon lelassult,nem akar kikapcsolni, ilyenkor a ventillátor megy meg az egész gép és a képernyő feketén világít. Az alkalmazásokat nem nyitja meg. Csökkentett üzemmódban tökéletesen működik. Nagyon örülök minden hasznos hozzászólásnak.

Surgos! Szerintetek miert csinalta ezt az okostelefonom?

Nagyjabol egy par hettel ezelott egy nap a telefonomon amikor jatszottam illetve bongeztem a ki-be kapcsolt a kepernyoje.Most ma is ezt csinalta amikor megnyomtam a feloldas gombot utana kikapcsol,de csak a kepernyo.Szerintetek mi lehet ez?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!