T-mobile egyenleg lekérdezés kérdés?
Figyelt kérdés
mozaik xs előfizetéses vagyok ami havi3200 ft lebeszélhető egységet jelent és a 1730as számra küldtem egy 'A' betűt. jött is az sms, és ezt írták:" Aktuàlis egyenlege 2013.5.26. idöpontban (havidìjak, jòvàìràsok, univ. egyenlegböl bonyolìtott tranzakciòk nélkül) nettò 231 Ft. T-Mobile önkiszolgàlò: *111# " ez azt jelenti, hogy csak 231 ftom van rajta, vagy annyit beszéltem le? segítsetek légyszi:(2013. máj. 26. 21:34
2/2 anonim 

válasza:

A Mozaik XS havidíjas előfizetés. Előfizetéseknél általában azt küldik le, hogy mennyit beszéltél. Havidíjas előfizetésnél nincs olyan, hogy mennyi van még rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!