Érdemes Smsung Galaxy S3-at venni?
Figyelt kérdés
Mik az előnyei illetve a hátrányai?2014. máj. 9. 13:40
2/16 anonim válasza:
2012-ben ez számított a csúcs telefonnak, ma már ára olcsóbb, viszont vannak korszerűbb telefonok is, ár-érték arányban egy jó kompromisszum lehet sokaknak.
4/16 anonim válasza:
Túl sok hátránya nincsen. A tudásához képest olcsó, szép nagy kijelzője van, gyönyörű képeket csinál a kamerája. A Samsung Apps nevű áruházban meg van rengeteg alkalmazás ami nincs a Google Play-en.
5/16 Osynho válasza:
Azért hasonló pénzért sokkal inkább Nexus 4. :)
6/16 A kérdező kommentje:
és a Nokia Lumia 1520-szal van tapasztalata valakinek? Megéri?
2014. máj. 9. 14:01
7/16 anonim válasza:
A Lumia 1520 szerintem most egész jó ár/érték arányban van, HW/SW tekintetében 2 évig még minimum felsőkategóriásnak fog számítani.
8/16 anonim válasza:
felejsd el mindkettöt!
vegyél egy iphone 4s 16 gb-os telefont!
sokmindenben jobb és árban is majdnem ugyanannyi!
szerintem vedd fontolora
9/16 anonim válasza:
Miben jobb az az őskövület 4s mint a modern telefonok?
10/16 anonim válasza:
A 4s őskövület, az s3 meg modern? Úgy tudom hogy kb egy év van közöttük. Ráadásul az apple tovább ad ki a telefonokra frissítést, így nem hiszem hogy hamarabb lesz elavult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!