Melyik telefont vegyem?
Figyelt kérdés
Most elsősorban nem az árakra vagyok kíváncsi, azokat tudom, de melyik lenne a legjobb telefon?
LG G2
Nexus 5
HTC One M8
Iphone 5s
2014. máj. 10. 20:43
1/8 anonim válasza:
szerintem az LG G2. annak jó az üzemideje, jó a kamerája, friss rajta az android. az Iphone se rossz, de azt rengetegszer kell tölteni. a másik kettőről nem tudok. én nexust mondjuk nem vennék mégha ingyen adnák se....
3/8 anonim válasza:
LG G2 :) A többi a közelében sincs.
4/8 anonim válasza:
Ebben a kategoriaban az LG G2-ot valasztanam a felsoroltak kozul, de ott van a Sony Xperia Z1 vagy Sony Xperia Z1 Compact, attol fugg a nagyobb vagy a kisebb telefonokat szereted. Ha meg az ar egyaltalan nem szamit, akkor pedig a Sony Xperia Z2-ot ajanlom. Nem reg jelent meg, nem tudom ha Magyarorszagon mar kaphato-e, de ha nem heteken belul biztosan az lesz.
5/8 anonim válasza:
Ha android akkor Nexus nagyon fasza pöpec telefon , ha kicsit se zavar a "bezártság" iOS nekem 5S van és megvagyok elégedve vele :D De ez a te döntésed :) Olvass teszteket!:D
6/8 anonim válasza:
Az iPhone 5s-ről írják a legtöbb rosszat. Ez már jelenthet valamit.
7/8 anonim válasza:
Persze ,hogy arról mondják mert "nagyon" drága ..kinek mi a drága . Zárt rendszerű ? Lehet ezért nincs is vele annyi gond mnt i a legnagyobb "riválisának" androidos telefonoknak? Legtöbb ember azért szarozza le mert neki nem ez jutott de amikor megfogja akkor ő is azt mondja ,hogy azt a ku***a ... Nekem nagyon sok ismerősöm fúj fúj ..Majd oda adom és leakarja cserélni a telefonját.
8/8 anonim válasza:
Én pár percig nézegettem, de a menü átgondolatlansága elvette tőle a kedvem. Bár az 5C volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!