Milyen telefont vegyek? Samsung galaxy note 3 vagy Iphone 4s?
Jahj te 29%
Sötét vahy mimt az éjszaka
A kávéfőző meg jobb mint az öngyùjtó ugye?
ha megnézed én idáig csak értelmesen írtam...
érvek, logika, tények...
ha ezek nem az erősségeid akkor ne itt élj társadalmi életet hanem az nlc.hu-n
(Ez az én véleményem)!
Én Imádom a Samsung telefonokat!:)Az iphone4 is jó !de nem tudom ,én is samsung galaxy note-t akarok venni!(pár hét múlva)!:)nekem nagyon bejön !de nekem még a samsung galaxy mega is bejön!nem tudom télleg!(izlések és pofonok)Olvasgass róluk és döntsd el melyik éri meg jobban.....:)U.i.:A Samsung galaxy Note az sokkal sokkal nagyobb kijelzőjü!:)
Akkor én független nézetből elmondom a véleményemet :D
Testvérem vett note 3-at, tényleg jó telefon..(már már tablet :D) nekem egy note3 nagy lenne, pedig nincsenek kicsi kezeim se, de nem tudom kényelmesen kezelni, teljesítményben természetesen veri, de azért azt is vegyük figyelembe, hogy 2 év telt el a kettő között ami telefonok terén hatalmas idő.
Iphone 4s-t nem vennék mert ismerősömnek 4-e van és bármennyire imádta azért már az is régi típus volt és már lassult, tehát ez vár a 4s-re is.
Árkategória: nextelnél 145 ezer a note 3, míg a 4s "csak" 100 ezer forint, azért ez sem utolsó szempont.
Szerintem egyértelműen teljesítményben jobb a note 3, de szerintem mindenképpen próbáld ki, hogy kényelmes-e neked használni és még egy utolsó dolog, hogy te melyiket szereted? (Nekem az iphone szimpatikusabb, csak zavar, az itunes-os dolog, ezért most is androidosom van) de itt teljesen ettől függetlenül írtam le mindent :)
remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!