Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?...

Milyen telefont vegyek? Samsung galaxy note 3 vagy Iphone 4s?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Jahj te 29%

Sötét vahy mimt az éjszaka

A kávéfőző meg jobb mint az öngyùjtó ugye?

2014. máj. 11. 14:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem tudsz értelmeset írni akkor kussolj, előző.
2014. máj. 11. 18:30
 13/17 anonim ***** válasza:

ha megnézed én idáig csak értelmesen írtam...

érvek, logika, tények...

ha ezek nem az erősségeid akkor ne itt élj társadalmi életet hanem az nlc.hu-n

2014. máj. 11. 19:22
 14/17 anonim válasza:

(Ez az én véleményem)!

Én Imádom a Samsung telefonokat!:)Az iphone4 is jó !de nem tudom ,én is samsung galaxy note-t akarok venni!(pár hét múlva)!:)nekem nagyon bejön !de nekem még a samsung galaxy mega is bejön!nem tudom télleg!(izlések és pofonok)Olvasgass róluk és döntsd el melyik éri meg jobban.....:)U.i.:A Samsung galaxy Note az sokkal sokkal nagyobb kijelzőjü!:)

2014. máj. 12. 14:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Erre gondolom a kérdező is rájött. Remélem jó döntést fog hozni.
2014. máj. 12. 14:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Akkor én független nézetből elmondom a véleményemet :D

Testvérem vett note 3-at, tényleg jó telefon..(már már tablet :D) nekem egy note3 nagy lenne, pedig nincsenek kicsi kezeim se, de nem tudom kényelmesen kezelni, teljesítményben természetesen veri, de azért azt is vegyük figyelembe, hogy 2 év telt el a kettő között ami telefonok terén hatalmas idő.

Iphone 4s-t nem vennék mert ismerősömnek 4-e van és bármennyire imádta azért már az is régi típus volt és már lassult, tehát ez vár a 4s-re is.

Árkategória: nextelnél 145 ezer a note 3, míg a 4s "csak" 100 ezer forint, azért ez sem utolsó szempont.

Szerintem egyértelműen teljesítményben jobb a note 3, de szerintem mindenképpen próbáld ki, hogy kényelmes-e neked használni és még egy utolsó dolog, hogy te melyiket szereted? (Nekem az iphone szimpatikusabb, csak zavar, az itunes-os dolog, ezért most is androidosom van) de itt teljesen ettől függetlenül írtam le mindent :)

remélem tudtam segíteni!

2014. máj. 21. 11:21
 17/17 anonim ***** válasza:
A két telefon teljesen összehasonlíthatatlan. A Note 3 minden szempontból minimum 5x jobb.
2015. jún. 7. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!