Rootolást hogyan lehet visszaállítani az eredeti operációs rendszerre?
Vettem egy használt S4 minit de valószínű piszkálták a softwerét.Én nem értek hozzá nincs is a készülékkel baj csak érdekelne, hogyan lehet visszaállítani mert érdekel.
Ha meg lehet oldani ezt kérlek írjatok.
Köszi.
Először is ha rootolva van akkor az alkalmazások között látni fogsz egy Superuser vagy egy SuperSU nevű programot. Ha nincs ott, akkor nincs rootolva.
Ha látod a két alkalmazás közül valamelyik, akkor belelépsz, és a settings-nél lesz is olyan opció, hogy unroot, rámész és kész.
Akkor jól sejtettem, csak SuperSU-nál van ott az unroot opció.
Nem baj, így sem sokkal nehezebb.
Tölts le egy fájlkezelőt, ami system szinten bele tud nyúlni a telóba (pl. ez: [link] indítsd el, adj neki root jogosultságot (fel fog ugrani egy ablak, szimplán megnyomod a "grant"-et vagy "allow" vagy valami hasonló), és ezután 3 fájlt kell megtalálnod és törölnöd.
A 3 fájl:
/system/bin/su
/system/xbin/su
/system/app/Superuser.apk
Ha az első kettő közül csak az egyik van meg, a másikat meg sehogy sem találod, akkor elég azt az egyet törölni, de mindenképp nézd meg a másikat is, mert ha ott van akkor azt is törölni kell.
Ezután újraindítod a telefont és kész.
Másik megoldás:
Letöltöd a SuperSU-t, root jogot adsz neki, és ott a settings-nél megkeresed az unroot-ot. Lehet egyszerűbbnek hangzik, de a másik is könnyű, csak 3 fájlt kell törölni.
a linket nem nyitja meg: We're sorry, the requested URL was not found on this
server.
de ha leìrod az applikáciò nevét akkor letöltöm
köszo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!