Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érintőképernyős telefonnak a...

Érintőképernyős telefonnak a kijelzője nem érzékeli a sim kártyát az létezik?

Figyelt kérdés
Van egy sony ericsson xperia x10i (nagy)telefonom, elvittem szervizbe, hogy függetlenítsem azt mondták másnap kész lesz, el is mentem de valami más szoftvert raktak rá és így még ott maradt egy hétig de végül jó lett, egy pár hét múlva viszont nem érzékelte a sim kártyát, vissza vittem és azt mondták a kijelző nem érzékeli a sim kártyát és az 15000 Ft, hogy megcsinálják. Annyit csinál a telefon, hogy ha benne van a sim kártya csak pin kódot kér, bejön minden, de nincsen térerő volt már benne más kártya is meg az enyém is volt más telefonban. Előre is köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 12. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:
kijelző... sim kártyát... MIVAN? :D
2014. máj. 12. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Olyan sok csacsiságot írsz össze-vissza, hogy csuda. Ebből kiokoskodni nem sokat lehet.

Függetlenítést díjazásért meg lehet rendelni a szolgáltatónál is. Az ő szervizesük tudja, mit csinál, nem csak próbálkozik.

A kijelző nem érzékel semmi, hanem kijelez. A térerőnek meg sem a sim-kártyához, sem a kijelzőhöz, sem a pin-kódhoz, de az elcseszett szoftvercseréhez sincs köze.

2014. máj. 12. 14:25
 3/8 Wadmalac ***** válasza:

Elcseszett függetlenítés.

A készülék nem hajlandó semmilyen kártyával hálózatra állni.

Valószínűleg nem lett volna gond, ha, amikor feljött bekapcsoláskor "Adja meg a hálózati kódot" ablak, nem lett volna semmi beütve, csak egy mégse.

Root, bootloader nyitás és rom cseréje után az X10 mini is gyakran így reagál.

Újra kell írni a bootloadert is.

De az a szervíz, ahol neked az érintőképernyő cseréjéről beszéltek, vagy hazudik és le akar húzni, vagy tök hülyék hozzá (vagy rosszul emlékszel, mit mondtak).

2014. máj. 12. 14:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy a kijelző nem érzékeli a sim kártyát,kérdeztem, még is hogy? Azt mondta van az ilyen telefonokban valami(már nem emlékszem mi) ami az idő során elromlik.De nekem elég lehetetlennek tűnik a dolog.
2014. máj. 12. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
A programozott avulás a telefonoknál alap, de akkor sem függnek ezek a dolgok össze. Ha nem volt baja a kijelzőnek addig, amíg a szervizes átvette, akkor az ő sara a csere.
2014. máj. 12. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként legálisan történik a függetlenítés? Mert ha nem, bajba is kerülhetsz. Nem mondom, nagy esély van rá, de számolni kell vele.
2014. máj. 12. 14:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Működik a telefon meg minden,csak bekapcsoláskor ha benne van a kártya pinkódot kér beírom, de nincs hálózat nem tudok hívni nem tudnak hívni. De ez már jó pár hónapja volt.
2014. máj. 12. 14:54
 8/8 Wadmalac ***** válasza:

Az X10-nek és a minijének is van egy gyakori szériahibája, a SIM-kártya olvasó némelyikben megőrül és minden kártyára kijelenti, hogy nem elfogadható. szoftveresen nem gyógyítható.

Ennek a cseréje valóban 10-15 eFt körül van.

Nem állítanám, hogy ez a hiba, de a hibajelenség ott is ilyen. Persze, mint írtam, egy elszúrt függetlenítés tök ugyanilyen hibát produkál és egyiket sem gyógyítja meg a Sony Update Service.

2014. máj. 12. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!