Samsung s3 mini 45ezerért újonnan megéri?
találtam egy oldalt,ahol 45 ezerért van.
kártyafüggetlen,magyar menüs,minden tartozékkal.
ennyit még megér?
nézegettem használtan,de ott is ilyen árban mozog,legalábbis amelyikért hajlandó lennék elmenni.
nem pesti vagyok,itt vidéken 35ért leharcoltat kapok,40ért garancia nélkülit,45ért olyat amin még van gari,illetve az fölött vannak azok amik még nagyon jó állapotúak és garisak is.
mivel nem minden évben veszek új telót(ami most van az is már 5 éves)jól meg szeretném gondolni hogy mire adok ki ennyi pénzt.
a használt kínálathoz képest szerintem jó ára van,de azt nem tudom hogy maga a teló megér-e ennyit!
Az L is ennyiért van...
De ezek után neked bármi jobb még ha nem is felel meg a kérdezőnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
köszi mindenkinek! :)
még egy kérdésem lenne!
találtam még olcsóbban,42ért olyat,amin van nfc,ennek ugyanakkora a tudása mint a sima 8gigásnak?vagy valamiben esetleg kevesebb?
nem szeretnék úgy járni hogy 1-2 ezret spórolok,de lényegesen rosszabb telefont kapok...
igazából azt rendelném amit először néztem,de az a baj hogy ott 3000ft a posta,így már 47ezer lenne a teló.
nekem meg van egy határom,ami a 45ezer,és az fölé nem akarok menni.
de ha a másik rosszabb,akkor marad ez a megoldás.
Nem tudom, hogy hol találtad ezeket...
Esetleg belinkelhetnéd, nem Uri Gellerek vagyunk.
igazából a sony is tetszene,de nekem túl nagy.
csaj vagyok,és nem szeretnék lapát telefont.
az oldalak azok nem lényegesek,engem most az érdekelne hogy az nfc miatt nem-e butább mint a sima széria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!