A felsoroltak közül melyik telefont vegyem meg? Gyors válaszokat ha lehet!
Melyik telefont válasszam?
Figyelembe véve azt, hogy jó legyen a fényképezője, és bővíthető legyen na meg a java.
1. Nokia 2600c
2. LG KU250
3. Samsung L700
4. Nokia 6300
5. Nokia 3120
6. Nokia 6610i
7. Sony E. K300i
8. Nokia 6070
Ezek közül a 5. -nek az adatai tetszenek, de szerintetek melyik a legjobb telefon? vagyis melyiket válasszam?
Előre is köszi! és ha valakinek a felsoroltak közül van telója, az írja meg lécci, hogy milyen?
Nem tudom miért, de én úgy könyveltem el magamnak, hogy a Nokia ha leesik akkor nem olyan strapabíró mint a Sony..?? ez igaz? Hogy pl. ha már leejted a nokiát, akkor vagy betörik a képernyő vagy valami baja lesz.. Ellentétben a Sonynál semmi!??
Nehogy hallgass az elsőkre, istenem... A K300i hihhhetetlenül elavultnak számít már... egyik se jó fényképező, de ha már rangsor kell akkor az LG, a Samsung és a Nokia 6300 a legjobbak, a többit fontolóra se vedd.. Ezek közül az LG és a Samsung még 3G-s is
Mint mondtam, a többit eszedbe se jusson meg venni, őskorinak számítanak manapság
Oké, köszönöm!
És igen, a K300i-t én sem akartam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!